Xaero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Varmı şirkette kullanan? Artısı eksisi nedir millete ona göre kullandırıcam. Farklı bir tavsiye de olabilir.
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Denedik, sıkıldık, bıraktık. Slack daha etkili ve daha çok entegrasyon barındırıyordu, sonra onu da bıraktık. Dumanla haberleşiyoruz artık.
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Tavsiye etmem, her şekil slack daha iyi
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Sypro said: Denedik, sıkıldık, bıraktık. Slack daha etkili ve daha çok entegrasyon barındırıyordu, sonra onu da bıraktık. Dumanla haberleşiyoruz artık. CRC check'i nasi yapiyosunuz peki? Girsene lan Slack'e, duduk. Mention'liyorum ona da gelmiyosun.
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 di said: Sypro said: Denedik, sıkıldık, bıraktık. Slack daha etkili ve daha çok entegrasyon barındırıyordu, sonra onu da bıraktık. Dumanla haberleşiyoruz artık. CRC check'i nasi yapiyosunuz peki? Girsene lan Slack'e, duduk. Mention'liyorum ona da gelmiyosun. abi evet ya, niye girmiyorum ben de anlamadım. pazartesi sabahı ilk iş slack açayım. o vakit ping atarım ^_^
Öne çıkan mesajlar