hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 karakterdeki boşluğu aratabilirsin... isimde sınırlı sanırım bu olay ama nası böleceğini bilemiyorum..[signature][hline]hiç uraşamicam
IceD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o mantigi kurabildim ama bosluk nasil dile getiriliyo onu bulamadim :)
Faust Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 streat(" ","") gibi birşey. streat'i aratirsan taranin sitesinde falan sonuç alabilirsin.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ahaha :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası
IceD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: -Aeris-, 03 Şubat 2005 08:55 tarihinde demiş ki: streat(" ","") gibi birşey. streat'i aratirsan taranin sitesinde falan sonuç alabilirsin. iki gundur arastiriyorum :( ama hic birsey bulamadim.taranin sitesine baktim oradada bisi bulamadim.cok basit birsey olmali fakat iste :) yardimlarinizi bekliyorum.
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hmzz taranın sitesine baktım demin, var orda.. string functionlarının icinde.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 04 Şubat 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
IceD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 This uses the same syntax as STRARG, except that it will return everything AFTER the first space, instead of what was before. Also very useful for splitting ARGS. diye birseyler buldum.taranin sitesinde yine bulamadim.googleda aradim bu sonuc cikti. Aerisin dediginden yola cikarak birseyler yapmaya calistim ama olmadi. if (streat()","") hatam nerde yoksa toptanmi hata :)
robert Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İstediğin isimdeki boşluktan sonraki karakterleri isimden silmekse kaldırmaksa src.name >[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Öne çıkan mesajlar