Mirage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 süperdir, mükemmeldir, aşmıştır. devamlı izleyesim geliyo valla.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 dc ++ da dvd rip olarak var !!![signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 harika ötesi bir filim kesin izlenmesi lazım ama bunun yanında Al Pacinonun Carlito's Way (Sean Penn) Serpico Godfather Serisi Heat (Robert De Niro,Val Kilmer) Donnie Brasco (Johnny Depp) kesinlikle izlenmeli[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 godfather haric dierlerini izlemedim konulari nedir bunlarin?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 heat nasıl bir hüsrandır OMG! al pacino + de niro efsane bi film olması lazımken adamlar m4 lü film çevirmişler yanına da batman wannabe val kilmer.keanu reeves i veya cüneyt arkını da koysalarmış lol.nası bi oyuncu israfı belli diil.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Al pacino'yu Al pacino yapan yegane filmlerdendir bence.Elektirikli testere sahneside güzeldir[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Evet, Kolombiyalı itler kesiyordu Pacino'nun kenki. Nasıl spoiler.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: arcane, 24 Ekim 2004 12:05 tarihinde demiş ki: heat nasıl bir hüsrandır OMG! al pacino + de niro efsane bi film olması lazımken adamlar m4 lü film çevirmişler yanına da batman wannabe val kilmer.keanu reeves i veya cüneyt arkını da koysalarmış lol.nası bi oyuncu israfı belli diil. arcane kardeş sen heat e kötü filim mi diyorsun yane[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yeni izledim .. neyse sonuçta izledim :) gerçekten etkileyici. diyecek fazla bişiy yok .. tony montana ! SPOILER sadece bu kadar kısa sürede yükselmesi inandırıcı gelmedi, senaryonun bi bu kısmı abartı ama napalım artık :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 al pacino yu bi de scent of a woman (kadın kokusu)nda izleyin bence en iyi iki üç filminden biri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 chris o'donnell'la olan film değil mi o robin ya var mı ötesi :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkasından gelen "carlito's way"bazı eleştirmen tarafından scarface'in bir devamı olarak nitelendirilmiştir. Uzun film olması nedeniyle kafanız doluysa kurgu kopulukları yaşamanız mevcut. GTA: Vice City'nin genel konsept olarak ve hatta yer yer (müzik/mekan) olarak alıntılar yaptığı film. al pacino'nun takipçisi olarak her filmini izlerim ve objektif olabileceğimi de sanmıyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar