Milamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 canım sıkılıyor bu lagda level kasmak zevk vermiyor noobları kastıracam yeni karakter açmak isteyen var mı? bir gün belirleyelim ben yada bir başkası topluca patilere yardımda bulunalım yeterli kişi olursa 2 parti kasarız önce herkesi lvl 20 yapar ardından vaktimiz yeterse 30 a çıkartırız yeni char açaçaklar ve onları adam edicekler buraya nicklerini yazsın...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben varım lvl 19um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 baba ben kendime yeni bi char aççam .. hangi serverdasınız . yardımlarınızı bekliyorum:):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Diez de takılırım nickim maho_bey lvl 13 olması lazım [Bu mesaj _hoodstar_ tarafından 04 Şubat 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar