Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Cimri.com için başlangıç seviyesinde React, Node.js bilen ES6 ile web uygulamaları geliştirmeye ilgi duyan junior/mid level Frontend Developer arıyoruz. Deneyimli bir ekip ile keyifli bir ortamda çalışmak isteyenler PM üzerinden ulaşabilir, özgeçmişlerini iletebilir ve merak ettikleri soruları sorabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mithat kos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Şirketlerin yazılımsal teknoloji seçimi oradaki senior ya da lead developer'ın ne öğrenmek istediğiyle alakalı oluyor mu acaba merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 hepimiz react ve js yazmaktan mutluluk duyan insanlar oldugumuzdan ve cimrinin onceliklerinden biri de server-side render (malum seo) oldugundan reactin dogru bir secim oldugunu dusunuyorum. cok homojen bir ekip var. herkesin goruslerine deger veriliyor. her carsamba ekipten birisi tech talk vs yaptigindan, kullanmak istedigin teknoljinin lobisini yapmakta baya kolay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Geldim. Şirkete almayabilirsiniz ama rakip firma varsa oraya tavsiye edin , anında batırırım , işe girer girmez . Gayet başarılı tasviye etme elemanıyımdır. He react node falan bilmem , düz javascripte daha yeni yeni girdim az buçuk bişiler yapabiliyorum , api falan kurcaladım daha o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 http://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-apple-iphone-7-32-gb-fiyatlari,a29358021 şurada ilk yorumu siz yazın kutucuğundaki kırık imaj yerine base64 transparent gif kullanın hem fazladan request olmaz hem de kırık resim iconu çıkmaz desem işe alırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 monoscope said: http://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-apple-iphone-7-32-gb-fiyatlari,a29358021 şurada ilk yorumu siz yazın kutucuğundaki kırık imaj yerine base64 transparent gif kullanın hem fazladan request olmaz hem de kırık resim iconu çıkmaz desem işe alırmısınız bu yapi 7-8 senelik o yuzden tonlarca bug/optimize olmayan seyler bulman fazlasiyla mumkun, ekip suan yeni site uzerinde calisiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 di said: Mithat kos. abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar