bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 selamlar kısaca yazayım problemimi nebula help sistemini kullanıyorum anlamadığım bir nedenden dolayı help e basınca client im gocuyor bunu anlamadım birisi cozumunu anlatabilir mi saygilar client 2.0.3 ayrica nebula client iyle girincede aynı sorunu yasiyorum simdiden tesekkurler alan yetkilileri kızmayin lutfen saygilarimi iletiyorum sevgili pati halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 help menü dialoğunu fazla kurcalamışsın.. sildiğin yazının yerine yine bi yazı yazman gerekiyor.. boş bırakırsan işte öyle çöker göçer.. scp nin ilk halini tekrardan at.. yazıları değiştirirkende dikkatli ol[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 boş bı8rakma falan yazsan yeter[signature][hline]Delinquent demiş ki demiş ki: Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Bronx demiş ki: hös ölmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben çook eskiden böyle bir sorunla karşılaşınca TEXT kısmının en altına; asda as da da a sd gibi bir ton eklerdim sorun düzelirdi ;) client göçmesinin sebebi bir text xx xx xx metninin karşılıksız kalması.o yüzden onları bir kontrol et.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sorun hala devam ediyor ve ben cevaplarınızı bekliyorum saygılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bilgehan scp'yi yollarsan daha acıklayıcı cevaplar verebiliriz. Yok yollamam dersen de resizepic, gumppic'leri kontrol et, onlarda bi hata olabilir. Zaten ya resimlerde yada text'lerde sorun cıkar. [Bu mesaj Lower tarafından 01 Şubat 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 script i yollamam bişey ifade etmez ki zaten herkesde olan nebula page sistemini kullanıyorum yani help menüsünü ancak hala olmadı sorun hala devam ediyor yardımcı olabilicek misin şimdi lütfen yardımcı olun pati halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverDown Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yani scpyi hiç editlemedin direk ekledin ve clienti çökertiyor? imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kesinlikle imkansız, ayrıca 12412412 kişi kullandı o scpleri hiçbirisi böyle bir hatayla karşılaşmadı, mutlaka edit yaparken biyerini kurcalamışsın. Sendeki haliyle yolla buraya düzeltip sana yollayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 helpe basınca açılması gereken dialogu bulamadığı için göçüyodur, onu bi kontrol et[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o zaman göçmez konsolda hata verir böyle bi dialog yok diye. Göçmesinin tek sebebi ya resizepic, gumppiclerde hata var yada eksik text girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 doru :P text falan geçti bitti artık kullanmayın dtext rule :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dtext miş textmiş varmı htmlgump gibisi? Bence önemli olan görünüm, belki dtext çok çok kolaya kaçıyor ama htmlgump'da ayrı bir düzen mevcut. =) [Bu mesaj Lower tarafından 02 Şubat 2005 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tamam abi buyrun pasteliom // ---------------------------- // PAGE.SCP - PAGING SYS 0.2x // SON GUNCELLEYEN: Bronx // ---------------------------- version 0.55 [function pg_smsgx] var.act var.p newitem i_memory act.p 6000 2000 var.regfla act.region.flags p 6000 2000 act.sayua 01eb 0 0 1 p act.region.flags act.remove act [function pg_call] if (strmatch('','Wonder Uo')) var.pg_box 04000f7be elseif (strmatch('','Wonder Uo')) var.pg_box 04000f7be endif if !(strmatch('','')) if (.baseid> == i_page) && (.link> == ) try uid..more1 try uid..morep try uid..tag.reason serv.allclients pg_announce guncelleme. []: sysmessage Mesajiniz yenilendi. return 2 endif endif if (.rescount> > 100) sysmessage Su an .rescount> cevapsiz cagri bulunmakta, cagriniz iletilemedi, lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. return 0 endif newitem i_page tag.pg_call act.more1 act.link act.name page: act.morep act.tag.reason act.cont act.cont.morex + 1)> serv.allclients pg_announce yeni. []: try sysmessage Mesajiniz iletildi, .cont.rescount>. siradasiniz. return 1 [function pg_announce] if (0 > 1) pg_smsgx * Page: endif [function pg_wipe] if !() if () pg_smsgx * Su an bakilmakta olan > tanesi disinda tum page'ler silindi. else pg_smsgx * Tum page'ler silindi. endif else var.pg_wipe - 1)> if !(.findcont.>.more2>.region>) || (.findcont.>.more2>.findtype.t_eq_client_linger>) try uid..findcont.>.link.tag.pg_call try uid..findcont.>.remove else if (strmatch('','')) var.pg_nowipe 1 else var.pg_nowipe + 1)> endif endif pg_wipe endif [function pg] if (strmatch('','Wonder Uo')) var.pg_box 04000f7be elseif (strmatch('','Wonder Uo')) var.pg_box 04000f7be endif if (strmatch('','h')) || (strmatch('','help')) pg_smsgx * Pg list: page'leri listeler. pg_smsgx * Pg go: page sahibine gider. pg_smsgx * Pg summon: page sahibini getirir. pg_smsgx * Pg origin: page'in atildigi yere gider. pg_smsgx * Pg message: page sahibine mesaj atar. pg_smsgx * Pg delete: page'i siler. pg_smsgx * Pg jail: page sahibini jailler. pg_smsgx * Pg queue: page'i listeye geri koyar. pg_smsgx * Pg wipe: tum page'leri siler ve duyurur. return 1 elseif !(.rescount>) pg_smsgx * Page yok. :p elseif (strmatch('','w')) || (strmatch('','wipe')) if !() pg_smsgx * Bu komutu sadece GM veya daha ust rutbedekiler kullanabilir. else var.pg_nowipe 0 var.pg_wipe .rescount> pg_wipe endif elseif (strmatch('.cont.uid>','')) try act if (strmatch('','g')) || (strmatch('','go')) gouid elseif (strmatch('','s')) || (strmatch('','summon')) if (0 < 4) if !() || () pg_smsgx * Bagli olmayan bir kullaniciyi sadece GM veya daha ust rutbedekiler summon edebilir. endif else act.link.summonto endif elseif (strmatch('','m')) || (strmatch('','message')) if !() || () pg_smsgx * su an bagli olmadigi icin ona mesaj atamazsiniz. act.more2 0 act 0 tag.pg_answer pg list else dialog d_pg_message endif elseif (strmatch('','o')) || (strmatch('','origin')) goplace elseif (strmatch('','j')) || (strmatch('','jail')) if !() || () pg_smsgx * su an bagli olmadigi icin onu jail'leyemezsiniz. act.more2 0 act 0 tag.pg_answer pg list elseif (0 > 1) pg_smsgx * Hata: staff uyeleri jaillenemez. else act.link.stone 0 act.link.tag.jailor act.link.events +jailed act.link.tag.jail 4 act.link.go jail2 try act pg_smsgx * jail'lenmistir, elinize saglik. pg delete endif elseif (strmatch('','q')) || (strmatch('','queue')) act.more2 0 act 0 tag.pg_answer pg_smsgx * Page bakilmamis olarak isaretlendi. pg list elseif (s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar