Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Şu agaç,orman olayını yapalım istedim ben hep hiç mesaj gelmedi. Bilmiyorum kim ortaya atmıştı veya araştırmıştı ama hala yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Ben varim abi, direk buradan yazam. Gregoyu summonlayin o liste fln bile tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Hacit yuzyuze tanismadigin insan ozlenilir mi? ozlenilir. Facebook on this day, You and Cetin Tas became Facebook friends. uzuldum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Benim de çok sık aklıma geliyor. Paticikteki şu konuya ne mesaj atardı, Türkiye’nin son durumları için ne gibi yorumlar yapardı, v.s... Kimi zaman saflık derecesinde iyi niyetliydi, sivri taraflarının farkındaydı ve bence burada törpülemeye çalışıyor ve başarılı da oluyordu. Azıcık bir iyi yaklaşım gördüğünde sevgisini vermeye, fedakarlık yapmaya ne kadar hazırdı! Bu dünyaya gelmiş “iyi yürekli” insanlardan biriydi. Sevgiyle anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 http://www.tema.org.tr/web_14966-2_1/neuralnetwork.aspx?type=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 20k lira cikartamayiz buradan, o kadar aktif yok forumda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar