Cacik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hesabı açacağım ancak daha önce açmış olanlar varsa birkaç sorum var. Indivual olarak kaydolunca her türlü gerçek adımı mı kullanıyor sistem app isimlerinin altında, Company olarak kayıt için duns olayını nasıl hallediyoruz. Company olarak açtığımızda şirketin gerçek adı dışında kendimiz başka birşey yazabiliyormuyuz app isimlerinin altında gözüken kısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 individual açtığında isim soyisim olarak çıkıyor applerinin altında, gidip "Patates Inc." yazamıyorsun, benim 3 ismim var, app storeda tek ismim gözüküyor ama applerin altında duns için: https://developer.apple.com/support/D-U-N-S/ company olarak açtığında da kafana göre yazamıyorsun company ismini yazman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 DUNS olayini ancak gercek bir sirketin varsa halledebilirsin, amerikada falan ucretsiz ama biz trden denedik ucret istediler vazgectik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 yeri gelmisken sorayim, simdi mesela macbook var, ide falan kurduk, iphone da var, yillik 99 gayme odemeden ben hello world app i telefonda debug edemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 device'a atamazsin sadece emulatorden deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://www.mgdtv.com/images/uploads/bu_tarz_senin_degil_begenmedim_mgd_haber_magazin_gundem_guncel_mgdhaber_mgdtv_mgd126_m041028.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar