ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Horrible, 04 Şubat 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bahçeli en güseldir :) Bahçelievler... +1 üstüne warmı be bahçelinin:?? 7.caddemizin üstüne warrmıı??... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eheh bi kere daha vardı böyle birşey oraya yazdığımın aynısını yazayim... bahçeli,emek,beşevler arasında oturuyorum :P[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Trasher, 04 Şubat 2005 15:35 tarihinde demiş ki: kızlarına taşınmaya çalışıyorum o nası oluyo:horace:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 chagy o nası oluo ya besevler metrosunun üst tarafarına doru fln mı oluo :) Ben 7. caddede oturuorum eheheh :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 7. cadde sux be :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Horrible, 04 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: chagy o nası oluo ya besevler metrosunun üst tarafarına doru fln mı oluo :) Ben 7. caddede oturuorum eheheh :) eheheh bankalardan falan filan gelen makbuzlarda adresler komedi .. Bahçeli 54.sokak...emek 54.sokak...beşevler 54.sokak... doğal olarak bende tam nerde oturuyorum bilmiyorum :) ama çoğunlukla ya bahçeli yada beşevler diye geliyor.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bizim eve yürüyerek 1 dakikalık mesafede oturuyorsun. :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Horrible, 04 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: chagy o nası oluo ya besevler metrosunun üst tarafarına doru fln mı oluo :) Ben 7. caddede oturuorum eheheh :) bende 7de deyim!ne tarafa düşüyo seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar