digidingi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bir süredir neiranın scriptiyle uğraşıyoruz. Neiranın üstündeki shroud normalde bleesed ve loota düşmüyor. Onu kaldırmayı bilen varsa yardım edebilir mi? (bu serverla ilgili değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTHe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sana yardımcı olabileceklerini tam sanmıyorum birde ÖM den msj atmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montena Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kardeş!Daha Önemli Konularla Bile İlgilenmiyorlar.Bunla İlgileneceklerini Sanmıyorum...Ama Oda Adminlere Kalmış Bişiy Adamına Göre Muamele Yapmıyorlardır İnşallah![signature][hline]Hatalıysam Lütfen: 0536 79448..;) [Bu mesaj Baggio tarafından 04 Şubat 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beko1907 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Neira class contructerında veya InitOutfit(varsa) methodunun altında HoodedShroudOfShadows construct ediliyor. Hemen altında "xxx.LootType = LootType.Blessed" şeklinde veya "xxx.Movable = false" şeklinde bir satır olmalı, hangisini bulursanız commentlayın geçin... (Movable ise shroud çalınabilir hale gelebilir. O yüzden ondeath methodunun altında corpse a bir tane shroud atmak daha mantıklı) edit: Neira.cs [Bu mesaj Antimon tarafından 04 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 en kolay yol BaseOuterTorso.cs i aç ve hooded ı blessed yerine regular veya cursed yap :)[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 private tanımlamayın, direk OnBeforeDeath'de yaratın daha ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 .... [Bu mesaj s_sinan tarafından 04 Şubat 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar