sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 gelen giden ucak var mi bak baska, sanmam ki kapansin belki kafeler/marketler kismidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mekanların kapanış saati Heathrow'un sitesinde ciddi ciddi 22:00... Dünyanın en işlek havalimanlarından birisi diye biliyordum. 22:45'ten sonra bildiğin uçuş yok sabah ise 06:00'da başlıyor. İngiliz hükümeti bildiğin night flight restrictions yasasını hayata geçirmiş sitesinde yazdığına göre: Heathrow Night Flights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Londralı Pati'ler, Heathrow konusunda aydınlatabilir misiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 abi baya ingilterede yaşayım pompacılık vs yapmak istiyorum, ne bileyim kasada durayım, call center olayım, taksici olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Sirf sen ortadogudan gelip onlari olama diye brexit bastilar adamlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 hollanda da olur abi olmuyor mu bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Amaan aradım havalimanını kalabilirsiniz dediler, neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 orc_lord said: Ağustos'ta Londra'daki Heathrow'dan aktarmalı ABD uçuşum var. Bilet alırken İngiltere'nin sitesinden kontrol ettiğim zaman ABD vizesi olduğu için transit vizeye gerek olmadığını gördüm. Uçak akşam 10 gibi iniyor ancak aktarmalı uçuş sabah doğru, kısacası arada 6-7 saat var. Havaalanında bir yerlerde kahve içer dizi izleyerek vakit öldürürüm diyordum. En kötü koltuklara kıvrılır uyurum planları yapıyordum. İnternette arattığım zaman Heathrow'un akşam 10'dan sonra kapandığını okudum. Uyumaya kalkan yolcuları bazı terminallerde topladıkları falanda yazıyordu. Cidden var mı böyle bir saçmalık? Havalimanı dediğin 24 saat açık olmaz mı yahu? :D Benim de ay sonu Heatrow üzerinden LA uçuşum var. Ben de Direct Airside Transit Visa almam gerekiyor mu gerekmiyor mu diye kafayı sıyırmıştım, gerekmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 https://travel.stackexchange.com/questions/89937/does-heathrow-terminal-5-allow-transit-visa-exempt-flyers-to-stay-airside-overni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar