Nyx3k Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya ben de bi an icin düşünmüştüm ama kesinlikle PvP, napicaz normal server da bi yerden sonra, quest ler bittimi ne olcak ya da lvl 60 a geldimi ne olcak. Üstümüze onu bunu giyer ortalikta boy gösteririz =) Kesinlike PvP aksiyon rockz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 PvP[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Pvp kesin.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 pvp de açacağım ben de, level 60 tan sonra da normal de açarım 2-3 char.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bayiliyorum su reskill yeme muhabbetine lol ... kardesim ben bu oyunu oynuyorum oyle gidipde 1 saat hiyar gibi bekliceeme reslenirim sansimi dneerim en fazla gene olurum ha 1 saat beklemisim ha 10 kez reskill yemisim kaybettigim bisi yokki?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eh normal düşünüyordum aslında ama, topic'i okuduktan sonra değişti düşüncelerim :) pvp. ama beni kesen doptur.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 04 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 pe ve pe sörvIr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 pvp rulezz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Tek Kelime İle PvP ... ayrıca başıma gelen bi kaç olayıda burada anlatmak istiyorum ( eminim ki başkalarınında başına gelmiştir bu olay ) bir çok defa contested teritory de görev yaparken uzakta bi kaç alliance görüyorum ve tam steath basıp uzaklaşayım diyorum adamlar wave yapıyorlar ve bana karışmadan onlarda gelip aynı yerde questlerini tamamlayıp gidiyorlar yane bu pvp serveri ama böle olaylarda olmuyor diil yane... aynı olayı bende denedim bi kaç kere ve hiç sorunsuz bi şekilde orada ki questimi tamamlayıp ayrıldım ordan .. yane serverda ki bütün herkes ego tatmincisi yada 13 yaş altı uo kaçkını kişiler diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Normal serverlarda Battlegrounds olayı olacak mı? ya da var mı? Eğer varsa daocdaki olay yaşanmasın. Pvp serverları ilk başta yoktu. Açıldığı anda herkes normalden pvp serverlarına aktı. 1-2 ay sonra 2 pvp serverından biri ortalama oyuncu sayısının altına düştü diğeri wow tabiri ile medium-high oyuncu seviyesinde kaldı. Sonra zaten iki server birleştirildi. Bir de tekrar sorayım eğer bir yerde açıklandıysa ve gözümden kaçtıysa özür dilerim. Normal serverda pvp disabled halde kendi topraklarınızda özgürsünüz, diğer topraklarda da size saldırırlarsa saldırabiliyorsunuz. Ayrıca pvp'nin her zaman serbest olduğu battlegrounds( frontier ) olayı var. PVP de ise bu karşı taraf saldırmadıkça diye bi durum yok. Doğru mu? :) Bir de herkes mesaj yazarken bir yükselip bir inmiş. Kesinlikle pvp , Tabiiki pvp, Aaa sorulurmu canım tabiiiki normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar