Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sc 1.12 patch

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

The multiplayer chat screen will now show a preview of the map you will play on.
The creator of a private Battle.net game can now make the game public under the creator’s name in the multiplayer chat screen.
A Friends List will be added to the game to keep track of your friends on Battle.net.
Friend mail will be added to the game to let you email members of your Friends List.
A password-recovery and email-registration function will be added to allow you to recover your password via email.
A minimap ping will be added to the game to allow you to ping a location on the map.
It will now be easier to set building rally points.
We will include updated versions of three of the most popular ladder maps – Lost Temple, Dire Straits, and Rivalry – in order to better suit the newer style of ladder play.

yakında geliomus.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı
Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
Strenght , Pride, Discipline
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tek su ping hedesi iyi olcak gibi, 2v2 3v3 gibi oyunlarda olursa daha iyi olabilir onun dısında pek bisi yok gibi ama hos deisiklikler yine.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

zannetmiyorum o kadarda yuzsuzluk olmaz .

wc omrunu tamamlayacak diye sc ye oyuncu mu cekmeye calisiyorlar ?

wow wc yi fena vuracak bence . oynayanların cogu ums oynuyor zaten rekabete dayali oyun yok gibi ya da ben mi oyle biliyorum zzz[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle olamaz öyle şey. Anca zam gelirse olur :-P
Taa pool'lar 150 mineralken millet "oha BU kadar da hızlı rush yapılmaz ki!" diye hileci diyordu birbirine. 500 min olursa neler olur düşünemiyorum. Zerg yasaklanır falan :-)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?

[Bu mesaj Eraq tarafından 04 Şubat 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...