cherokee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar Wow serverları kesin açılmadan aklımdaki bazı soru işaretleri için sizden yarımlarınızı bekliyorum.Şöyle aklımdaki sorular. 1.Oyunun beta testlerine katılamadım.Oyun gereksinimleri stelerde yazıyo ama pratikte öğrenmek daha doğru olur diye düşündüm.Sistemim P4 2.4ghz işlemci , 64 mb Gefrce2 mx400 ekran kartı, 256 ddr ram, bağlantı 256 k adsl, ana kart idare eder onun ismini yazamıcam şimdi :) bu sistemle oyun kasar mı acaba .? 2.Aylık ücret konusu.Tam anlamıyla emin olamadım.Bildiğim kadarıyla ilk ay bedava Sonraki aylarda kredi kartımızla odüyoruz yada bazı başka alternatiflerde var.Sorum şu Diyelim ki birkaç ay oynadık ve sıkıldık yada ara vermemiz gerekti.Kredi kartımdan para çekilmemesi için ne yapıcam?Accauntum silinecek mi ? yada silinmesi için belli bir süresi var mı?yoksa hiç mi silinmez? 3.Hesabımla istediğim servera hatta birden fazla servera girebilirmiyim? 4.Boyle bi soru daha oncede sorulmuş olabilir.Diyelim ki karakterime yanlış skiller yada talentlar verdim bunları değiştirme imkanım var mı?Yoksa karakteri silmek zorunda mı kalırım? 5.Oyun bir süre sonra sıkıcı oluyo mu? Ben hiç oynamadım betasını falan.yoksa keşfedilecek ,kimselerin bilmediği yerler, eşyalar herzaman var mı? Şimdilik bu kadar aklıma takılanlar oldukça bu başlık altına yazarım.Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1-) 256 ram biraz kastırır, zira ben denedim kasıldı :) 2-) wow özelinde bilmiyorum ama genelde bu tür oyunlarda hesap dondurulur silinmez. 3-) evet 4-) evet sadece o skili silip diğer bir taneden başlayabiliyorsun. Karakterin kalanına bir şey olmuyor. 5-) yoruma açık[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Fedaykin bu 4. cevabi biraz acarmisin tam olarak nasil iptal ediliyor ben yapamadim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 4-Talentlarını değiştire biliyorsun karakteri silmene gerek yok Class hocasının yanıa gidiyorsun talentlarımı sıfırla diyorsun hepsini siliyor ilkinde 1 gold alıyor ve Tüm talent pointlerini sıfırdan kullana biliyorsun.Sonra tekrar değiştirmek istediğinde 5 gold ,tekra değiştğinde 10 gold vs vs 500g'akadar gidiyor.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hmm benim gold'um olmadigindan yapamadim demek ok saolun beyler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Peki 256 ram ile hiç mi oynanamıyo.Yani oyundaki akıcılık rezalet mi olur?Çok mu takılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: cherokee, 04 Şubat 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Peki 256 ram ile hiç mi oynanamıyo.Yani oyundaki akıcılık rezalet mi olur?Çok mu takılırım... Akıcılık pek iyi olmaz bence. Bende 768 ram var yinede bazı ortamlarda akıcılık gidiyor. 512ram şart derim bu oyun için.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ironforge'de yamuldum , yamuldum diye bağırırsın.Gerçi onuda yazamazsın makine zortlar :) 1gb ram var Ironforge'ye girince gene yamuluyorum.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 256 ram ile öyle kesik kesik ilerliyor ki 1 dakika dayanamadım çıktım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar