sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Angelus, 02 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: bence inanmayın bunun evi sahaya çok yakın hemen maçtan sonra girip yalan yazıyodur=) sabo kim,hill'e bacak arası kim =))) ahahah gelince onaylar kendisi de =) ayrıca en son kalamış maçında sen de yedin benden bacak arası unutma canım güzelim heh[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 02 Şubat 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben crimson'ı beğendim istemeye gidicem 2-3 güne ailesinden[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 okulum bitmeden olmaz... wermezler walla :D[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: LvL_Sabo, 02 Şubat 2005 20:02 tarihinde demiş ki: ben crimson'ı beğendim istemeye gidicem 2-3 güne ailesinden biri almaya razı said: crimS0n, 02 Şubat 2005 20:04 tarihinde demiş ki: okulum bitmeden olmaz... wermezler walla :D biri gitmeye razı.. yok yok bu paticik ismi bozdu delikanlılığı bence isim değişytrelim hem de öyle aşırı sert bir isim koyaşlım ki kendimize geelim en kısa zamanda.. hmmm.. canpolat.com nası? ya da sapınakadarharbicidelikanlı.com :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: LvL_Sabo, 02 Şubat 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ayrıca en son kalamış maçında sen de yedin benden bacak arası unutma canım güzelim heh yalan,kuru iftira orda benim bi ayağım havadaydı,bacak arası sayılmaz o=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alternatif olmazsa tatil bitmeden bidaa yapsak yani buhaftasonuna kdr[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yönetime sesleniorum bi daha isteriz! :D[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hainsiniz hain. ah ah[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sabo, benimle ilgili yorumları Holye bırakıyorum. ayriyeten, Senle serene yaptığım topukla Riquerme çalımını hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu arada "90'dan beyniyle top çıkarmak" diye bi kavram girdi futbola artık[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar