DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 evet ?[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 up ![hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 10 milyon disoun herhalde..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 10dan fazla ya 25 e satıyodu tradespotta biri yanlış görmediysem zaten 50charge filan yokmu bu aletlerde e valorite silahlar zaten ortalama tanesi 700k dan filan satsan yine sağlam kar yaparsın[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 digerleri kardesim nolari merak ediom =)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 gold 800k-1mil aggy 4-4.5 mil ver 8-9mil val 40-45 mil... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 oha abi 40-45 mil kim verir val runic hammer a castle fiyatına runic hammer [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 29 Ocak 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 olm nukem o inanmayın bana cıktı noldu abi aramaktan sıkıldım dersen dier parcalrını buldum sonra para armakatan sıkıldım koca forumdna bi 10milyon cıakramadınız tamamlayamadık bodu ben de sattım..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 fiyatları sordunuz söledik. inanmayanlar buyursun piyasaya baksın uzaktan maltaval okumak kolaydır. Bişi bilmesek yazmayız. neyse siz takılın heee heeeee 30 milmiş val hammer ba ba ba :) bulun bana 30 milden hepsini alırım yani... neyse uzun lafın kısası iyi gunler iyi oyunlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 25mil e gördüm tradespotta satan adam ? 30mil i öle trink saymak her baba yiğidin harcı değil... 40-45 mil e val runic hammer ütopya olur bence[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol 25 mile gordugun full charge degildi senin mir ben de gordum, 35 falan gidis fiyati val hammerin. 30 cikarip sayicak adam o kadar cok ki hoca, sen bilmiyosun ya. milletin 20 tane 5x gm smith acci var, adam para basiyo 2 gunde cikariyo o parayi heh. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 abi hani 35 olsun maksimum, da 40-45 bilmiyorum yani... tradespotta bi search ettim 15mil e giden wardı 41 charge,üstünden zaman geçmiştir tabi 5x gm acc u olanlarda war ama o kadar çok diil.Gözünü para bürüyen bi avuç piskopat :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 45 zaten olmaz eh maliyeti bile cikmaz ki :> 35 civari oynar iste. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.