DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 evet ?[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 up ![hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 10 milyon disoun herhalde..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 10dan fazla ya 25 e satıyodu tradespotta biri yanlış görmediysem zaten 50charge filan yokmu bu aletlerde e valorite silahlar zaten ortalama tanesi 700k dan filan satsan yine sağlam kar yaparsın[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 digerleri kardesim nolari merak ediom =)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 gold 800k-1mil aggy 4-4.5 mil ver 8-9mil val 40-45 mil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 oha abi 40-45 mil kim verir val runic hammer a castle fiyatına runic hammer [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 29 Ocak 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 olm nukem o inanmayın bana cıktı noldu abi aramaktan sıkıldım dersen dier parcalrını buldum sonra para armakatan sıkıldım koca forumdna bi 10milyon cıakramadınız tamamlayamadık bodu ben de sattım..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 fiyatları sordunuz söledik. inanmayanlar buyursun piyasaya baksın uzaktan maltaval okumak kolaydır. Bişi bilmesek yazmayız. neyse siz takılın heee heeeee 30 milmiş val hammer ba ba ba :) bulun bana 30 milden hepsini alırım yani... neyse uzun lafın kısası iyi gunler iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 25mil e gördüm tradespotta satan adam ? 30mil i öle trink saymak her baba yiğidin harcı değil... 40-45 mil e val runic hammer ütopya olur bence[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol 25 mile gordugun full charge degildi senin mir ben de gordum, 35 falan gidis fiyati val hammerin. 30 cikarip sayicak adam o kadar cok ki hoca, sen bilmiyosun ya. milletin 20 tane 5x gm smith acci var, adam para basiyo 2 gunde cikariyo o parayi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 abi hani 35 olsun maksimum, da 40-45 bilmiyorum yani... tradespotta bi search ettim 15mil e giden wardı 41 charge,üstünden zaman geçmiştir tabi 5x gm acc u olanlarda war ama o kadar çok diil.Gözünü para bürüyen bi avuç piskopat :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 45 zaten olmaz eh maliyeti bile cikmaz ki :> 35 civari oynar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar