Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mert İçgören adlı şahsiyetin "ortam çocuğu" adlı şarkısını dinlemiş olanlarınız vardır ? bu adam ciddi di mi bu sözlerde, ilk dinlediğimde gülmekten olayın ciddiyetini idrak edemedim de...bir de şarkıyı nerden bulabilirim; şahsiyetin sitesi kapali (www.merticgoren.com) [Bu mesaj Goering tarafından 06 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben dınledım ve hakkaten ılk dınledıgımde gozlerımden yaş gelmıstı sanırım daha dogrusu umarım ciddiyetle soylemıyordur bu sarkıları[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ciddi yargısına vardım çünkü bu şarkı nişantaşı, bağdat caddesinde, türkbükünde zart zurt gibi alakasız bir sürü mekanda çalınıyormuş... hatta www.merticgoren.com sitesi bandwidth sınırını aştığı için kapanmış fln (aybaşında bandwidth aşmak da..)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bir de bu arkadaş çok ilginçtir ki imzasını "...kerler" şeklinde atıyor: [spo1=küfürlü =)][/spo][signature][hline][Bu mesaj Goering tarafından 06 Ocak 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Goering tarafından 06 Ocak 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu adam bizim okuldan ya. Sabancı Üniversitesi'nden ehehe =) Dela da yapıcak hatta böyle bi şarkı =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nerden dinleyebiliriz bu parçayı bilen yokmu hiç merak ettim[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 şarkıyı buldum emule'den indirebilirsiniz adı ortam çocuğu [Bu mesaj Goering tarafından 07 Ocak 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 cok kmk ya bıde istanbul duy beni var oda super[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Rüyamda bu adamın şarkısı çalıyordu ortaköy meydanında, güzelim rüya bir anda kabusa döndü[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.merticgoren.com/Muzuk.htm adamın sitesi açılmış indirin görün komediyi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bu da benden, dergide görüp fotoğrafını çekmiştim telefonla =) adamın cddi olması büyük ihtimal de çok kral bir şahsiyet kanımca[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 K1nG imiz o bizim. B@BıMız K3NkiMiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ortam cocuğu tobe tobe destur ne hale getirdiler müziği.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tabiki dalga geçio yaa tartıştıınz şeye bakın lol.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ahha supermis parcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dergilere röportaj veriyor da, orda hiç dalga geçior gibi bir havası yok =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Degısık bır adam ıste Istanbul duy benı gercekten guzel hele basında dırek gırısı cok guzel ama yanı Ismaıl Yk gıbılerı warken Mert İçgoren zor tutulur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Deli yaw ehue :) harbi ilk dinledimde gözümden yas gelmişti ehue[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eho süpermiş dela demek mert içgörenin yolundan gidiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dinledim ve hemen sildim[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ortam çocuğu hadi bi nebze de (adama asalak diyip işin içinden çıkabiliyorsun), istanbul duy beni yi dinlerkene hissettiklerimi en son "funny games" i izlerkene hissettiydim onu da ne bok yemeye izlediğim konusunda hiç bir fikrim yok. burdan tüm kapitalistlere, özellikle tüm pazarlama sektörü çalışanlarına yarattıkları kuku beyinli tüketim zombileri için teşekkürü borç biliriz. sağolun var olun! aha bu da bonus http://www.deviantart.com/view/9549358/ (gerçi imzamda var ama biraz daha büyük gözüksün bu sefer) [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Şubat 2005 08:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 çok çon çon bir elemandır kendisi :) yaptığı şarkılar tamamen makara amaçlı.. zaten yönetmen kendisi :) salak saçma grupların salak saçma kliplerini falan çekiyo[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar