mortheria Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Sonunda açtılar ve temin edilemiyor deyip iptal edildi. qhd i falan bırakıp air e koşuyorum o zaman ya da gergelensem mi şu tek portlu macle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Gerge de air'ci, tek port ve core m topuna girme, uzun sure kullancagin laptop almaktiysa planin garanti oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 o qhd leri hd leri gördükten sonra air'in ekran meh dedirtiyor.Bide 128 gb olacak. Alırken de vatan 3.5k ya veriyor bazıları 3.8e ürünün kodu falanda aynı garip, nerden alınmalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ogrenciysen apple bayilerinden al, saniyorum 20% indirim veriyordu. Air al bu arada, 128'lik gayet yetiyor. Yaninda bitane de external HDD patlatirsin oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Eğitime özel fiyatı apple 3.8, aynısı vatan da 3.5 gözüküyor zaten apple mağazası da yok Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Apple Store olmasa da reseller'lar var ankarada Lydia gibi. Ben mac pro 2015, air 11", air 13", ve surface 4 pro kullandım bir yıl içinde. İş için en rahat 11" air bence, hatta evine/yurduna monitor koyarsan bir tane ekstra rahat edersin. Ayrıca hafıza işi için apple ürünü satan yerlerde Türkiye'de de bulabileceğin nifty var, external hdd ile uğraşmak istemiyorsan. (istersen de samsung t3 ssd external falan var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 İyiymiş nifty yetmediği yerde alırım. Çizilmeye karşı kılıf/case alıyım diyorum şurda dbrand benzeri kaplama var, kullanan var mı bunlardan? Telefon kılıfı gibi leş kılıflar da var ama dandik duruyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 cok amele durmuş laptopta. normalde güzel duruyo ama hoparlör bölümü kötü. gerçi sende air olacağı için iyi durabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 aliexpress ten bak. guzel seyler var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Karbon kaplama cok lame yahu Kaplar var air icin ama gereksiz kalinlastiriyor aleti, darbeden korumasi da cok mechul bi durum. Bende vardi, kenar centikleri asindi kirildi 1 yil kullanim sonunda. Cikardim ben de en son. Hem zaten cizigi gocugu olan laptopun ayri bi aidiyet karizmasi oluyo fikrimce. Iki yil kullanip satar yenisini alirim araba mantigi seklinde bi dusunceniz yoksa alip dikkatli kullanin iste abi ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 macbooklar sleeve ile kullanılıyo abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Valla olabildigince kucuk ince hafif olmasi icin tasarlanmis bir urunu herangi bir sekilde agirlastirip kalinlastiran yan urunler asiri uyuz ediyor beni. Airin kagit gibi keskin uzanimi elinizde tutarken haz almiyo musunuz abi, koruyacagim diye o guzel hissi yok etmek... Nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ben de o yüzden kaplama alıyorum aynı hisleri paylaşıyoruz telefonda bile kılıf kullanmadım. İlk taşımamda bile bi yeri çizilmiş çantamda bende kaplama alıyım dedim, carbon fiber nasıl lame duruyor abi mermer desenli şey mi takalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bilmiom abi, donanimhaber'den kalmis bi izlenim sanirim. Manyaklar her seyi karbon kapliyodu>:D< Cantada tasimak icin tabi ki kilif aliyosun abi ciplak mac'i cantaya mi koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Şunlar neyinize yetmiyor ya, touchpad'e hayatta bişey yapıştırmam ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 o makinayi karbon kaplayamazsin. cok zor is. bi de sleeve mutlaka alman lazim. ben onu da aliexpress'ten aldim 7 liraya mi 10 liraya mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Darqainu said: Şunlar neyinize yetmiyor ya, touchpad'e hayatta bişey yapıştırmam ayrıca. Aynen olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Touchpadi kaplamam zaten, hatta orta kısım öyle kalmalı zaten sadece üst ve alt. Sleeve olayı da mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Karbon kapalamanın videoya baktım da, touchpad'e yapıştırmayınca tam bir panda sahibi olabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Şununla kesiştim ben, belki bir boy büyüğü olabilir. Amazon'dan benzer kaliteli birşey bulan olursa seslensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bright said: Şununla kesiştim ben, belki bir boy büyüğü olabilir. Amazon'dan benzer kaliteli birşey bulan olursa seslensin. xps 13 in o fiyatlarda var versiyonu sanırım ama belini bükemiyon öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar