ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 garın çevresinde arabayı bırakabileceğimiz ücretsiz otopark var mı acaba? daha önce kullanan oldu mu hiç? her gün polatlıya gitmem lazım bu ara hızlı trenle. arabayla gideyim diyorum gara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 karşısındaki spor salonunun otoparkı ücretsiz midir acaba o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ucretsiz yok orda stada koyabilirsin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 arabayla git gel polatlıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 100km evden ya. ne yakıt dayanır ne ben dayanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ücretsiz yoktur o civarda.belki spor salonunun olabilir ama o da uzak yürümek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ankara arena'nın otoparkı varmış aslında. ama etkinlik olmayan günler açık mıdır acaba orası. girişi thy kulesinin yanıymış. bu gece bi keşfe gideyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 genclik sporun icine birakabilirsin gara 100m fln olmasi lazim icerde isletmesi var arenaya birakabilir misin emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 garin onunde de park yeri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 var ama küçük biraz. belki sabahın köründe yer bulabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar