Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Valla bizde dişi bir sivas kangal var. Biz bir akrabadan aldık bunu. Bizdekinin maymunluğu köpeğin eğitilmesinin ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı. Yani resmen maymun. Kedi manyağı. Yok böle bişe heheh.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eğitimi zormu beagleler akıllıymış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 beagle sokak kopeklerının mınyaturu be, kukır en guzelıııııııı[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 simof adamı hasta etme :-p manyaklaşma sokak köpeklerinden güzel sesleri var akıllılar cana yakın vs. vs. :) yerim ben onu..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 napıcan abı,kasetmı cıkarıcan kopege? Seslerı guzelmıs guldurme benı.bu arada tum hayvanlar cana yakın.ozellıkle tum kedı ve kopekler.Yanı bu o kopegın ozellıgı anlamına gelmıyor.Ustelık cırkın, alacagım en son cıns kopektır bu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 tabiki ses farkıda var köpeklerde biri hav dese iğrenç çıkar sitelerde yazıyordu + bu diğer köpeklere göre daha olumlu..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abı sen gel kedı al :)[hline]Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yok be napıyım o nankör şeyleri bugün gittim pet shopa baktım köpeklere dalmaçyalı çok haraketli ve çok bağırıyordu benim beagle ise hemen yanaştı bana sevdim sevdim :) fiyatına 600$ dedi iyi bir araştırmak lzm ama :) neyse orada golden yavru gördüm ufak ayı gibiydi ama manyak bişiydi onun fiyatı ise normal 650$ mış oda olabilir :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bıktınız biliyorum ancak goldencıklara bakın :) fare gibi acayip şirin :) küçük bir ayı gibi ama şirin bkzn :) bunlarda sevimli duruyor :)[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 evet çok tatlı yaratıklar fakat malesef köpeklerden korkarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hmm bunlardan korkulurmu şirin şeyler :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya açıkçası beagle alacaksan her dakka yürüyüşe çıkmayı göze al! av köpeği sonuçta uzun yürüyüş ve koşu meraklısı hiperaktifin allahı bi köpek agresif olduu zmn kötü!! ii bi eğitim ister yoksa aşırı derece şımarıklığına katlanmak zorunda kalırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Beyler ben de nulldog la alman kurdu bi de golden arasında kalmıştım bulldogun salyasını çekemem bi de sokak köpekleriyle uğraşamam ne alayım ? golden nasıl dır alman kurdu naslıdır araştırdımö ama bi de siz bahsedin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Benim hastası olduğum cins Alman kurdu olmasına rağmen şuanda Golden besliyorum , en azından annemlerin yanına gittiğimde, gayet akıllı sevecen :P Sölemeye gerek yok ama çok zeki , vede her türlü yumuşamınızı kullanmak için aday :=) Normal kapıları zaten açıyor , ama mesela döndürere açılan kapıları bilirsiniz , onları bile açıyorlar :=) yüz vermeye gelmiyor , kızdığınız zaman bir bakışı var bakma be , kızamıyorum diyosunuz.. Evde besliceksen sana şöle bir örnek verim , geceleri yerine yatırıyor annemler ve kalkma dedikden sonra adımını atmıyor ordan dışarı ev olarak bellediği yerdeki eşyalara dokunmuyor ama mesela bizim merdivenin 3 basamağından itibaren ev değil orda ayakabı bulursa acımıyor :P 3 basamak güvenli euehu Yani kesinlikle tavsiye ederim bu arada annem dünyada en çok köüekden korkan insanlardan biriydi , şimdi bizimki hariç gene köpeklerden korkuyor ama bunun bakışlarına dayanamıyor :=) Kısaca Golden tercihlerin arasında ilk sıralarda hatta sırada olmalı... tavsiye ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 orc_lord bu topic i yeni gordum. bak kesinlikle beni dinle ben tum hayvanlari besledim hatta balik konusundada onerilerim vardi sana. simdi ben 7 tane kopek besledim hemen her tur demicem cunku 65431 tane tur var ama koli cinsinden tut/ saint bernard a/av kopeginden boxer a/k9 bile besledim. akilli sadik bi kopek istiyosan direk k9 beslemelisin.ama ne kadar bakim yaparsan yap tuy doker igrenctir kopek tuyu temizlemek onun icin bu ve benzer tuylu koppekleri beslemeni tavsiye etmem.bahceli bi evin varsa olabilir tuylu kopekler.bu sinifa golden retriever de dahil. tuysuz kopeklere gecersek bence en iyisi rotweiler.iyi bi egitim alirsa k9 kadar akilli bi kopek.daha sonra boxer gelir ondan sonra dobermann ve pitbull.dobermann tavsiye etmem sorunlu bi kopek kendisi.bazen psikopatlasir ama saldirir demiyorum salak salak hareketleri vardir.pitbull ise egitimi aldiktan sonra kuzu gibi olur hic oyle duydugun gibi bi kopek deil aslinda. bu 4 kopek benim favorim ama buyuk olduklari icin tercih disi olabilirler. Kurshaar cinsi bi kopek var.alman uyruklu.tuysuz ve acik kahve koyu kahve karisimi.bulabilirsen ondan al derim.resmini bulabilirsem buraya koyarim.benim dayim besliyor su anda ama erkek.cok sadik bi kopek ve egitimi kolay.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 almanlara uyuz olurum köpeğini bilmem tabi :) beagle ın bacakları güçlü evet yürüyüş ihtiyacı varmış tabi en sevdiği şey ise bisikletin arkasında koşmakmış sanırım bunla onun egzersizini yazın karşılarım.. peki aldıgım kopekin egitimini nasıl yapıcam yada egitimlimi satıyor pet shoplar yavru almak istiyorum daha şirin :) yazın bahçede bakacağım kışın ise eve gelecek golden sanırım beagle ile kapışacak :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 100 dolardan baslar egitim. vaktin varsa sende egitebilirsin bu konuda kitaplar siteler var arastirabilirsin. ama sana bi tuyo veriyim asla kopege amanda aman su tatli serefsize bak amaniiin diye yaklasirsan o kopek bidaha egitim alamaz dagilir... Her zaman sert ve yuksek sesle muattab olmalisin.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 çüşünüz :) eğitimsiz olsa ne olur.. vaktim olacak yazın sanırım yavru iken alıp eğitmek daha iyi oluyor? acaba pet shoplarda hazır eğitimli satmıyorlarmıdır ama birde yavru olsun tabe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hem egitimli hem yavru ehe pet shop kendi besler be... 4 ile 8 haftalik arasi alcaksin bide kopegi omur boyu dostluk icin...[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm yani yavru alırsam 4-8 haftalık alayım hmm.. tamam varan 1 :-p peki eğitimi ne olacak eve şiş kaka yaparsa çok kötü olabilir?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok yasadigi yere isemez. ancak cisi geldiginde gezdirmezsen koyverir hemen. zaten anlarsin huysuzlanir.eger bi yere bagliysa aglamaya baslar yada bi oyana bi bu yana dolanir durur.bagli deilse yine gezer durur.sen oyun istiyo sanarsin ilk zamanlar ama onun cisi gelmistir. sabah 6-7 civari oglen 11-13 arasi bide gunes batmadan buyuk abdestlerini yaparlar duzenli beslersen tabii... kucuk abdestini ise ictigi suya bagli 2 saat icinde atarlar.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm.. goldenlar oyun oynamayı seviyormuş top at tut cinsinden falan hmm bende o oyunu severim doğrusu :) ama köpeğim olacaksa otu kalk komutlarını falan algılamalı yani sıkı bir eğitim gerek değilmi hmm zor iş ama zevklidir? kaka olayına nediyorsunuz ;) çiş olayında zorlanıcam galiba ama eğitimsiz köpek ise direk bırakmazmı fistan :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 birakmaz abi yasadigi yattigi yere sokak koegi bile isemez[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm inşallah peki eğitmek zor olurmu kitap alsam internetten yararlansam fln? şuanda spy dog diye bir film var beagle cins köpek fln var ona baktıgım için mesaj atamadım bakıyorum beagle davranışlarına fln :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Dişi Basset Hound al sen =D[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar