DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Shu Basset lerin şirinliğini görünce delirmemek elde deil! Beceremedim resim koymayı hihi bashtan alim =oP [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 06 June 2003 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yemede yanında yat! Basset Hound![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 valla bizim burda bir tanidigin husky si var , saldirgan olmak bi yana , hayvan resmen $ebek kivaminda bir $ey . fazla zeki olup olmadiigni bilemem ama biraz itaatsiz oldugu dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tipi kıza benziyo bunun yaf petek dinçözün şu devasa halka kolye takmış hali gibi falan;) kediler döver bunu kediden dayak yemicek köpekler makbuldür :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Kimi doverler basset imi? Kedi her kopek icin tehlikeli bir hayvandır atik ve yırtıcı olur sıkıshtırıldıgında bunun kopeğin ırkı ile nalakası var? Laf sölettirmem kopikime ben pis! ;) Artı kulakları uzun die kızamı benziyor olması lazım? O zaman sachı uzun erkek te mi kız oluo? döferim :p [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 06 June 2003 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 husky "orta zakalı" sınıfına giriyo köpekler arasında ama iyi bi eğitim verirsen hiç eksikliği falan olmuyo. tuvalet falan gayet iyi. ama zırt pırt çıkarıp gezdirmen lasım. rottweiller (galiba böle) de çok güzel bi hayvan bak. yannız şirin falan diyil direk karizma böle hayvan dev gibi zaten. ikisini öneririm. collie bahçen yoksa çok zor bakımı. hayvan üzülür yani. bu üş cinsten en iyi evdse bakılıcak olan rottweiller. diğerleri zor oluyo.(tecrübe walla)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Basset almayın cok cırkın ve uyuzlar,yurumesını bıle bılmezler,cok arsızlar. (Diab'a sevgılerle) :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 olsun olsun obur olsun doyururum ben np :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 evet biraz çirkin duruyorlar.. acaba beagleler çokmu yerki?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 DiaBLeSSe bu adam resımlerını koymus bak o kopeklerınden al kesınlıkle kacırma derım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gördüm şirinler ancak biraz uyuz değilmi? birde bunlar ne kadardır? apt. de bakılırmı yani kışın mecbur apt olacakta :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Llama, 07 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki: DiaBLeSSe bu adam resımlerını koymus bak o kopeklerınden al kesınlıkle kacırma derım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos diablesse f di sanırım ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eheuhe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 orc hayatının en önemli seçimlerinden biri çok dikkat et kardeş. husky baktım, baktığım köpeklerin en aptalı garanti verebilirim. sibirya kurdu zeki versiyonu ama 1 kez de olsa kızak çekmesi lazım. dağa götürmüştüm delirdi hayvan karda. çok tüy dökerler ve ben çok acıyorum. hayvan soğuk istiyor. rott kesinlikle tavsiye etmem. tahmin edemeyeceğin kadar mama yer, çok saldırgandır, ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Ayrıca çok ağır. Daha hareketli bir cins seni ve aileni hasta eder kendine.(çok yakın bir arkadaşıma rott yavrusu almıştık, bizimkilerin yavrusu. 4 yaşında babasını ısırdı durduk yerde. Sürgün ettik) Büyük cinslerden bulldog, boxer, doberman, golden tavsiye ederim. bulldog um olmadı hiç. çok yakında alacağım yeni evin bahçesine. boxer(tiger) ın resimlerini koymuştum buraya. arkadaşın söylediği gibi aynen asena halt etmiş. kuyruğu ve kulakları kesikti benimkinin. bahçeye kimseyi sokmazdı. ama yanımda arkadaşım gelince inanılmaz yavşak olup sevdiriyor kendini. çok hareketli, sevecen. kesinlikle ısırmadı kimseyi.göğüs atıp üstüne çıkıyor. dayanmak imkansız. müsaade edeceksin:) (babamın sevdiği tek yavşak köpekti. sevmemek imkansız) kedi katiliydi ama. engelleyemedik. yakalayıp boynunu kırıp bırakıodu. doberman hastası olduğum köpek. uber çiftleşmeden aldığımız bir yavruydu.(koşu ve güzellik birincilerinin çiftleşmesi) fabrika bahçesinde toplam 8 hırsız ısırdı. oturduğumuz sitede çocuklarla oynardı.ayağının dibinden ayrılmaz. kimse sana el kaldıramaz bile. beyni büyüyo falan diolar tamamen yalan. baktığım en iyi köpekti. golden a diyecek bişey yok. çocuk bakanını gördüm. bebeğe saatinde biberon veriyor.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin [Bu mesaj malsahibi tarafından 07 June 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 şimdi gördüm apartman falan diyorsun. her köpek apartmanda bakılabilir sabrın varsa. ne kadar uzun bacaklıysa o kadar koşması lazım, merdiven çıkmaması lazım. her gün koşuya çıkacaksın falan. bi de mobilyaları yiyebilirler[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 evet seçim zor.. huskyler salak tamam eledik donu.. boxer da fena değil ama bilmem tırstırmasın beni :) beagle hakkında ne dersin ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 açıkçası hiç görmedim ama çok sevimli resimlerde.dur ona kitaptan bakıp yazayım boxer ısırmaz abi ama tırstırır tabi annem sopa alıyodu eline yaramazlık yapınca. başka bi yöne baktığı an sopayı elinden alıp kırıyodu. sonra asena gibi kıvırtmaya başlıyo hehee[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 BEAGLE kime uygun: çocukları için ufak ve sevecen bir ev köpeği isteyen, hareketli kişiler. ihtiyaçları:tek bir kişiden çok bütün aileye bağlanan bir köpek olarak insanlarla birlikte olmaya ihtiyacı vadır. düzenli geziler, mümkünse uzun bir tasmayla bisikletin yanında koşmak ister. bakımı:kolay iyi bir bekçi değil. arabalardan kaçınmak lazımmış.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hmm uygun görünüyor bisiklete taktırırım gezer :) hmm ailedekilerde ilgi gösterir hmm alsakmıki :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 boxer ın salyası cekılmez kukır al en guzelı :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 onlarda çok klasik be :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ona bakarsan hepsı klasık ben gunde 10 kısı goruyorum sadece boxer gezdıren cın aslanı al ozaman[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 beagleden bazı yeni resimler: daha devamı var bekleyin biraz :-p[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehehe kutup ayısı istiyorum ama :) valla şu son resim nereden karıştı neyse zıplama gücü ve oyun gücünü kanıtladı :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 beagle ayrıca sevimli ve güzel sesliymiş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar