Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

barretterlar

namesiz

Öne çıkan mesajlar

said:
erkek gibi koşun uçun

sniper adam gaza gelmez :)

aynı yerde sürekli beklemem ama saklanmadan olmuyor
yani adamı gorunce veya birilerinin geldigini farkedince mecburen saklanıyorsun ve adın pusucuya cıkıyor.

adam almış elinde desert, ruger veya ak-74 o adamla açık açık savaşmak gereksiz çünkü ıskaladıgın anda büyük ihtimal öleceksin.[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oyunda benden cengaver baretçi yoktur. Adamın elinde ak 74 var ben adamın üstüne uçuyorum adam geri geri uçuyor :). Canlanıyorum silahın dolmasına daha 2 sn var durmuyorum direk üstüne uçuyorum adam biraz biliyorsa indiriyor ama yinede vazgeçemiyorum. Kanımda var hiperaktiflik direk aksiyona dalmam lazım bodoslama. Beni pusarken gören varsada an için bile olsa beri gelsin :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Anti-b yiz diye dolaşıyosunuz ama geçen gece 2 Anti-b ile oynuyordum ben ruger kullandığım halde ikiside barete geçti iyi dedim bende geçtim bilmiyorum yani. Şimdi deşifre etmeyeyim onları kendilerini biliyorlar zaten :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Anti-b'ciler asla maymun olmaz çapraz ateşte kalsalar bile.
Ha ban biraz saçmalarım, tepemde uçan 2 adama bıçak atarım, ikisinin arasından geçen bıçağı kafamla yakalarım falan (yapmışlığım vardır) ama asla maymun olmam!

Ayrıca kim o baret alanlar bakim, iftira atıyorsun gibime geliyor. :)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?
Sosyal ağlarda paylaş

kim o barret alan anti-b ler atayım hemen:)

said:
Barret kullananlara ölmek de, onları öldürmek de sıkıcı. Zatne ya direk ölüyorsunuz yada karşınızda maymuna dönen adamı öldürüyorsunuz. Fakay yapacak bir şey yok, bu da oyunun bir gerçeği

aynen böyle çok keyifsiz oluyor oyun
mesela 2 kişide ak 74 olunca çok eyleniyorum ben
bi o ateş ediyo bi ben
böyle ateş hattında yere yatıyorsun bişilerin arkasına saklanıyosun mermisini bitirince sen zıplıyosun adam kutunun arkasına eğiliyo kafasına el bombası atıyosun falan

barret geliyo
dann
dandandandandnandandandandan dandanda *heallerin üstünde gezinir* *baaa* *baaaa* *baaaa*
dann
*öldün*

eee ne bu şimdi
bide sürekli uçuyo barretci
acaip sinirleniyorum uyuz oluyorum
adam ıskalayınca basıo jete
havalanıyo hızla
vuramıyosun
sora bırakıyo aşa doğru düşmeye başlıyo afedersinizde aynen MAL gibi böyle adam direk aşağı doğru düşerken sana bakıyo zaten çok hızlı hareket ediyosun düşerken uçarken vur vurabilirsen
sora dann diye ateş ediyo[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.

[Bu mesaj Chemical tarafından 02 Şubat 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 02 Şubat 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
*heallerin üstünde gezinir*

Buda ap ayrı bi olay zaten özellikle HH haritasında healthların orda adam bekleyen barretli barretsiz adam biliyorum. çok yalan gibi görünecek ama 1isiyle savaşıyosam hiç heal almam sadece 1 kere oldu ondada jet bitti oraya düştüm.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bide sürekli uçuyo barretci
acaip sinirleniyorum uyuz oluyorum
adam ıskalayınca basıo jete

sanırım adamın beklemesi lazım seni gelde vur diye
tabi oyun yapımcısında da hata var
sen gel barret kullanan adamın jet kullanmasına izin ver terbiyesizlik valla

heh ayrıca barret için zevksiz diyorsunuz ama unnamed_hero ile bugun baya zevkli kapıştık
enemy at the gates filmine döndü oyun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

ben barret kullandim itiraf ediorum ama sorun bi nie kullandim. Simdi oyunda 2 kisiyiz bi ben bide karsimdaki. Bikere oluyorum adamda barret var daha ekranina girmeden dannn . e 2 kisi oynuyoruz reload gibi bi sorunu da yok. gene ekranina girmeden dann. Reskill yiyosun 2 kisiken karsindaki barret alirsa sende alican yada acik birakip oyunu yemege fln inicen[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE
Server Ares,Diez,Xig
Lvl 35,32,37
Archer,Mage,Assasian
?>[ /code ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah anti-b'cilere bak hani baret almıyodunuz :P
neyse boşyere uğraşmayın baret'e karşı koyamazsınız, baretle yaşamıyı öğrenmelisiniz :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

mx bidaha duymiim barret aldıını:P
ya amacımız o
insanları barretten soldurmak
kullanmayın kullandırtmayın[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bilmem oyuna girdiğimde Anti-b ci arkadaş baret mi kapışcaz dedi. İyi dedim senimi kırcam aldım ruger kapışıyorken başka biri geldi. Sonra bunların ikisi birden barete dönünce bende döndüm tabi sonra ver allahım ver, ver allahım ver :P.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

baret ne baret ne diye kafamı yediydim düne kadar:) sonunda fark ettim ne olduğunu lol
şahsen m79u çok tuttum. süfer alet. bide bıçak fırlatma olayı çok hoşuma gitti belirtmeden edemiyeceğim:) ama bir keresinde nası becerdiysem elimdeki silahı atıp baret almışlığım var. tabi bunu fark etmediğimden (ehe) adama nişan alırken hafif kavis verdim, alakasız bir yere gidince lan!? diyordum ki öldüm ve m79uma kavuştum hehe[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...