namesiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 abi en azından oyunu adam gibi oynayın bazı barretırlar war pusuya yatıo çat çut gelen geçen oluo gorunmuolar erkek gibi koşun uçun bakalım deaglealrım napıo sizi (biliom anlamsız ama bakalım clana girdimmi die açtım :D)[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 böhüü desert eagle bana özel böhü.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: erkek gibi koşun uçun sniper adam gaza gelmez :) aynı yerde sürekli beklemem ama saklanmadan olmuyor yani adamı gorunce veya birilerinin geldigini farkedince mecburen saklanıyorsun ve adın pusucuya cıkıyor. adam almış elinde desert, ruger veya ak-74 o adamla açık açık savaşmak gereksiz çünkü ıskaladıgın anda büyük ihtimal öleceksin.[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende baret kullanırım ama asla saklanmam zorda kalırsam kaçarım reload olunca counter attack[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Valla oyunda benden cengaver baretçi yoktur. Adamın elinde ak 74 var ben adamın üstüne uçuyorum adam geri geri uçuyor :). Canlanıyorum silahın dolmasına daha 2 sn var durmuyorum direk üstüne uçuyorum adam biraz biliyorsa indiriyor ama yinede vazgeçemiyorum. Kanımda var hiperaktiflik direk aksiyona dalmam lazım bodoslama. Beni pusarken gören varsada an için bile olsa beri gelsin :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nooneelse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 şimdi bi serverin portu 20 olsaydı ne güzel bizde girerdik.[signature][hline]some people are alive only because it's illegal to kill them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Abi acıdım adamlara ya gel ben kurayım 20 den de oynayalım biraz :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Barret kullananlara ölmek de, onları öldürmek de sıkıcı. Zatne ya direk ölüyorsunuz yada karşınızda maymuna dönen adamı öldürüyorsunuz. Fakay yapacak bir şey yok, bu da oyunun bir gerçeği.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Chemi nerede Chemiii[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 zaten biraz once yaptığıımız tdm serverındaki maçta 3 barrateera karşı 2 anti-b clanı üyesi olarak kazandık ne mutlu bize :D[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehe hemide barret haritasinda[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla Anti-b yiz diye dolaşıyosunuz ama geçen gece 2 Anti-b ile oynuyordum ben ruger kullandığım halde ikiside barete geçti iyi dedim bende geçtim bilmiyorum yani. Şimdi deşifre etmeyeyim onları kendilerini biliyorlar zaten :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Anti-b'ciler asla maymun olmaz çapraz ateşte kalsalar bile. Ha ban biraz saçmalarım, tepemde uçan 2 adama bıçak atarım, ikisinin arasından geçen bıçağı kafamla yakalarım falan (yapmışlığım vardır) ama asla maymun olmam! Ayrıca kim o baret alanlar bakim, iftira atıyorsun gibime geliyor. :)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kim o barret alan anti-b ler atayım hemen:) said: Barret kullananlara ölmek de, onları öldürmek de sıkıcı. Zatne ya direk ölüyorsunuz yada karşınızda maymuna dönen adamı öldürüyorsunuz. Fakay yapacak bir şey yok, bu da oyunun bir gerçeği aynen böyle çok keyifsiz oluyor oyun mesela 2 kişide ak 74 olunca çok eyleniyorum ben bi o ateş ediyo bi ben böyle ateş hattında yere yatıyorsun bişilerin arkasına saklanıyosun mermisini bitirince sen zıplıyosun adam kutunun arkasına eğiliyo kafasına el bombası atıyosun falan barret geliyo dann dandandandandnandandandandan dandanda *heallerin üstünde gezinir* *baaa* *baaaa* *baaaa* dann *öldün* eee ne bu şimdi bide sürekli uçuyo barretci acaip sinirleniyorum uyuz oluyorum adam ıskalayınca basıo jete havalanıyo hızla vuramıyosun sora bırakıyo aşa doğru düşmeye başlıyo afedersinizde aynen MAL gibi böyle adam direk aşağı doğru düşerken sana bakıyo zaten çok hızlı hareket ediyosun düşerken uçarken vur vurabilirsen sora dann diye ateş ediyo[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 02 Şubat 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Chemical, 02 Şubat 2005 02:53 tarihinde demiş ki: *heallerin üstünde gezinir* Buda ap ayrı bi olay zaten özellikle HH haritasında healthların orda adam bekleyen barretli barretsiz adam biliyorum. çok yalan gibi görünecek ama 1isiyle savaşıyosam hiç heal almam sadece 1 kere oldu ondada jet bitti oraya düştüm.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: bide sürekli uçuyo barretci acaip sinirleniyorum uyuz oluyorum adam ıskalayınca basıo jete sanırım adamın beklemesi lazım seni gelde vur diye tabi oyun yapımcısında da hata var sen gel barret kullanan adamın jet kullanmasına izin ver terbiyesizlik valla heh ayrıca barret için zevksiz diyorsunuz ama unnamed_hero ile bugun baya zevkli kapıştık enemy at the gates filmine döndü oyun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 artık anti-b at the gate ve bullet in your head barretçiler[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 barretcilere ayrı server açılsa gidicekmisiniz?:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben barret kullandim itiraf ediorum ama sorun bi nie kullandim. Simdi oyunda 2 kisiyiz bi ben bide karsimdaki. Bikere oluyorum adamda barret var daha ekranina girmeden dannn . e 2 kisi oynuyoruz reload gibi bi sorunu da yok. gene ekranina girmeden dann. Reskill yiyosun 2 kisiken karsindaki barret alirsa sende alican yada acik birakip oyunu yemege fln inicen[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahah anti-b'cilere bak hani baret almıyodunuz :P neyse boşyere uğraşmayın baret'e karşı koyamazsınız, baretle yaşamıyı öğrenmelisiniz :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mx bidaha duymiim barret aldıını:P ya amacımız o insanları barretten soldurmak kullanmayın kullandırtmayın[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla ben bilmem oyuna girdiğimde Anti-b ci arkadaş baret mi kapışcaz dedi. İyi dedim senimi kırcam aldım ruger kapışıyorken başka biri geldi. Sonra bunların ikisi birden barete dönünce bende döndüm tabi sonra ver allahım ver, ver allahım ver :P.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 baret ne baret ne diye kafamı yediydim düne kadar:) sonunda fark ettim ne olduğunu lol şahsen m79u çok tuttum. süfer alet. bide bıçak fırlatma olayı çok hoşuma gitti belirtmeden edemiyeceğim:) ama bir keresinde nası becerdiysem elimdeki silahı atıp baret almışlığım var. tabi bunu fark etmediğimden (ehe) adama nişan alırken hafif kavis verdim, alakasız bir yere gidince lan!? diyordum ki öldüm ve m79uma kavuştum hehe[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Haha bu barret süper bişey ya :) 15 dakka önce oynarken Heffer'a ateş ettim,yanlış açı vermişim yere çarptı yerden sekti hefferı vurdu[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o nasıl oldu hiç anlamadım zaten:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar