toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 healer icin shaman ya da druid. offspec'lerle de keyif alırsın, garanti is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Monk iyi değil heralde heal konusunda? druid gibi herşeyi var sonuçta ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 monk iyi baya ama daha fazla tuşa basıyorsun yamulmuyorsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 beni noob mu sandın GARDAŞ hayırdır? ben mousela tıklıyorum spellere sorun yok onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 :D prieste göre fazla basıyorsun muş. ben priest hiç oynamadığımdan bilemedim. monk iyidir oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Anladığım warrior kötü baya artifactsız, fury zaten bitik. Shaman açtım ben ama çok hızlı hp kaybediyor, 2 mobda %30'u falan görüyorum, paso self healla ayaktayım, 3 mobda %99 yatıyorum. Bezdim bu şekilde olmaktan. ilvl803 belki bu nedenle de böyle olabilir de keyif vermiyor devamlı ölmek.. Bi 100 boost ve de 100lvl DH var.. Warriordaydı benim de gözüm ama üzdü yorumlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar