Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 pek de iyi bi geçmişi olmayan bi kız için "o....." derdim bi zmnlar sonra bu kızla arkadaş olduk aradan biras zaman geçti ve flört etmeye başladık tatlı tatlı... onla zaman geçirdikçe kendimi mutlu hissediyorum o şu an benim herşeyim... çok pişmanım geçmişte onun hakkında konuştuğum için[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 peki senin söylediklerinden kizin haberi warmiydi.._?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayır yoktu...[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 böyle şeyler bence çoğu kişinin başına gelmiştir pişman olacak bir şey yok bu tamamen yanlış tanımakla ilgili sadece bir hatan var oda tanımadığın kişi hakkında yorum yapman.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Geçmiş geçmişte kalır. Bizim yaşam enerjimizi harcayacağımız alan şimdiki zaman olmalıdır. Geleceğe ise şimdiki zamanımızı doğru yönetmekle ilişkili olarak şekil verilebilir diyorum ben. Kulaklara küpe olsun...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 doğru demişin kendercik geçmiş geçmişte kalmalı[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bence sadece ani yasamali gerisi hikaye. Ne demisler s. g. davasi olmazmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bencede birisini tanımadan yagılamaq...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Dagger, 02 Şubat 2005 00:49 tarihinde demiş ki: doğru demişin kendercik geçmiş geçmişte kalmalı bu her zaman geçerli değil. insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler doğrudur. sen o kızı büyük ihtimal yanlış tanımışsın ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 her insan degil.bence herkese 2.bir $ans tanimak büyüklüktür.Dagger sen o kiza niye oyle hitap ediyordun? Sevgililerini aldattigi icin mi? yoksa sürekli tanimadigi erkeklerle cinsel ili$kide oldugu icin mi?[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 geçmişi onun geçmişi değilmi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 boşver yarın öbür gün bu topiği açtığına da pişman olursun nasıl olsa.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Dagger, 02 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: pek de iyi bi geçmişi olmayan bi kız için "o....." derdim bi zmnlar sonra bu kızla arkadaş olduk aradan biras zaman geçti ve flört etmeye başladık tatlı tatlı... onla zaman geçirdikçe kendimi mutlu hissediyorum o şu an benim herşeyim... çok pişmanım geçmişte onun hakkında konuştuğum için bunun önüne geçilmez ama.. Çok yanlış birşeydir ama önyargı denen merete bağlıdır bu olay.. Bende yapıyorum sende yapıyosun herkes yapıyo kafana takma..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Lafının arkasında durmak diye bir kavram vardır. Arkadaşlarınla beraberken bu kız motor diye kızı çekiştirip sonra o kızla takılmaya başlarsan arkadaşların sana godoş der o tarihten sonra.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Önce gidip kızla konuş.Anlat durumu hiç değilse vicdanın rahatlar...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Gidip direk söyleme de "Biliyo musun senin hakkında bi zamanlar böle böle düşünüodum ne kadar yanılmışım!" falan de laf arasında :) O "böle böle" bölümlerini yumuşat biraz (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 02 Şubat 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tanımadan konu$mak, hepimiz yaparız.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence sen devam et hayatina salla bunlari yaninda ise yanindadir degilse degildir dedigim gibi ani yasa bir snlik olsun hayatin hep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bittikten sonra başlama da gene. o... o... demeye[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Muhim olan senin deger yargilarinin seninle birlestigi noktada yapman gerekn siralamalar dir. İşte bunlar seni ve hareketlerini duzenler belki o zamanlar bir cekince bir dedikodu bir dusunce yada bir catlak sana bunlari soyletmeye ikna etti bu bilinmez ama hangi nedenle dedigin farklidir. Bu birazda senin o anlayisinla alakali biraz. Ornegin bir kiz arkadasin seninle bir ilişkiye gectiginde ona o kelimeyi sarf etmezsin seviyorsunuzdur birbirinizi ve birlikte olmussunuzdur eger onun durumuda boyle ise bu kelime onun için kifayetsizdir ve onun sana kizmasini saglar cunku o boyle bir seyi gerceklesmesine izin veriyorsa deger yargilari bu konunun olmasi gerektigine inaniyordur. Ha ama nasil soyleyeyim okul ise okulda birlikte olmadigi kalmadiysa arkadas ortaminda kalmadiysa o zaman soylenebilir ama genede denmemelidir cunku kimsenin içini bilemezsin belki o biraz comerttir ve kendini sevdigine sunmaktan mutludur bunu bilemezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sen bu thread i neden açtınki? O kız o yolun yolcusu bırak onu desek bırakıcakmısın sanki? Eğer gerçekten seviyorsan onu bırakamazsın bukadar. Bizim gibi zurnanın son deliklerinden gelecek tavsiyeleri dinleyerek de hayatına yön verme sakın ne istiyorsan onu yap ama gelecekte keşke yapmasaydım demeyeceğinden emin ol. Unutma ki o geçmişte birçok erkekle beraber olmuş olsa bile şu anda seninle ve seni istiyor. Geçmişi yargılama. ps: tabi yarın seninleyken başka birisiyle birşeyler olacaksa bu bambaşka bi konudur.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şimdi öyle düşünmüyorsan sorun olmamalı bence.. tabi bu o.. dediğini bilen kişilerin senin hakkındaki düşüncelerini de umursamazdan gelmen gerekir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bir de degisimin waroldugunu gormek gerekir.Zamanında yapılan seylerden insanlar sucluluk duyup kendilerini degishtirebiliyor. insanın o anını gormek gerekir. Gecmisinde yaptıklarını tekrar yapabilir kaygısı warsa oturup karsılıklı konushmak gerekir. Hicbir zaman soylenenlere degil ve hatta bazen gorduklerine de inanmamak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 geçmişi geçmişte bırak onunla bebaerken mutluysan gerisi önemli değildir geçmişi çok çok temiz bir kız sana aynı mutluluğu yaşatamayabilir bunu da unutma geçmiş değil şu andır önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Lord Jim adlı bir kitap var, geçmişin ve yapılan hataların, yanlış kararların insanları nasıl kovaladıgını çok acı bir şekilde anlatıyor. kitabı tavsiye ederim, okuyalı uzun zaman oldu ama hatrladıgım kadarı ile Joseph Condrad tarafından yazılmış idi, penguen yayılarından çıkmıştı. güzel kitaptır :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar