Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanları geçmişleriyle yargılamamak...

Dagger

Öne çıkan mesajlar

pek de iyi bi geçmişi olmayan bi kız için "o....." derdim bi zmnlar
sonra bu kızla arkadaş olduk
aradan biras zaman geçti ve flört etmeye başladık tatlı tatlı...
onla zaman geçirdikçe kendimi mutlu hissediyorum o şu an benim herşeyim...
çok pişmanım geçmişte onun hakkında konuştuğum için[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle şeyler bence çoğu kişinin başına gelmiştir
pişman olacak bir şey yok bu tamamen yanlış tanımakla ilgili sadece bir hatan var oda tanımadığın kişi hakkında yorum yapman.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş geçmişte kalır. Bizim yaşam enerjimizi harcayacağımız alan şimdiki zaman olmalıdır. Geleceğe ise şimdiki zamanımızı doğru yönetmekle ilişkili olarak şekil verilebilir diyorum ben. Kulaklara küpe olsun...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 02 Şubat 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
doğru demişin kendercik
geçmiş geçmişte kalmalı

bu her zaman geçerli değil.
insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler doğrudur.
sen o kızı büyük ihtimal yanlış tanımışsın ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 02 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
pek de iyi bi geçmişi olmayan bi kız için "o....." derdim bi zmnlar
sonra bu kızla arkadaş olduk
aradan biras zaman geçti ve flört etmeye başladık tatlı tatlı...
onla zaman geçirdikçe kendimi mutlu hissediyorum o şu an benim herşeyim...
çok pişmanım geçmişte onun hakkında konuştuğum için

bunun önüne geçilmez ama.. Çok yanlış birşeydir ama önyargı denen merete bağlıdır bu olay.. Bende yapıyorum sende yapıyosun herkes yapıyo kafana takma..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip direk söyleme de "Biliyo musun senin hakkında bi zamanlar böle böle düşünüodum ne kadar yanılmışım!" falan de laf arasında :) O "böle böle" bölümlerini yumuşat biraz (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux

[Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 02 Şubat 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhim olan senin deger yargilarinin seninle birlestigi noktada yapman gerekn siralamalar dir. İşte bunlar seni ve hareketlerini duzenler belki o zamanlar bir cekince bir dedikodu bir dusunce yada bir catlak sana bunlari soyletmeye ikna etti bu bilinmez ama hangi nedenle dedigin farklidir. Bu birazda senin o anlayisinla alakali biraz. Ornegin bir kiz arkadasin seninle bir ilişkiye gectiginde ona o kelimeyi sarf etmezsin seviyorsunuzdur birbirinizi ve birlikte olmussunuzdur eger onun durumuda boyle ise bu kelime onun için kifayetsizdir ve onun sana kizmasini saglar cunku o boyle bir seyi gerceklesmesine izin veriyorsa deger yargilari bu konunun olmasi gerektigine inaniyordur. Ha ama nasil soyleyeyim okul ise okulda birlikte olmadigi kalmadiysa arkadas ortaminda kalmadiysa o zaman soylenebilir ama genede denmemelidir cunku kimsenin içini bilemezsin belki o biraz comerttir ve kendini sevdigine sunmaktan mutludur bunu bilemezsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bu thread i neden açtınki? O kız o yolun yolcusu bırak onu desek bırakıcakmısın sanki? Eğer gerçekten seviyorsan onu bırakamazsın bukadar.

Bizim gibi zurnanın son deliklerinden gelecek tavsiyeleri dinleyerek de hayatına yön verme sakın ne istiyorsan onu yap ama gelecekte keşke yapmasaydım demeyeceğinden emin ol.

Unutma ki o geçmişte birçok erkekle beraber olmuş olsa bile şu anda seninle ve seni istiyor. Geçmişi yargılama.

ps: tabi yarın seninleyken başka birisiyle birşeyler olacaksa bu bambaşka bi konudur.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

bir de degisimin waroldugunu gormek gerekir.Zamanında yapılan seylerden insanlar sucluluk duyup kendilerini degishtirebiliyor. insanın o anını gormek gerekir. Gecmisinde yaptıklarını tekrar yapabilir kaygısı warsa oturup karsılıklı konushmak gerekir. Hicbir zaman soylenenlere degil ve hatta bazen gorduklerine de inanmamak gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

Lord Jim adlı bir kitap var,
geçmişin ve yapılan hataların, yanlış kararların insanları nasıl kovaladıgını çok acı bir şekilde anlatıyor.

kitabı tavsiye ederim,
okuyalı uzun zaman oldu ama hatrladıgım kadarı ile Joseph Condrad tarafından yazılmış idi, penguen yayılarından çıkmıştı.

güzel kitaptır :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...