Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverlar nerde acaba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet sabahın da köründe kalkıp oyuna girmek istedim püh uykum da kaçtı[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
max 2 saat sürer kısa dediklerinde 2 saatten fazla sürdüğünü görmedim ha yenilerler mesajlarını 5-6 saate kadar uzar ama belli olmaz yani önemli bir şey değildir diye umalım artık[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben geldim ya şimdi oyuna hep ondan kaynaklanıyo bizde şans yokki...[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
Delyyyy sayesinde bende gircektim bendede şans yokmuş nese sonsuza kadar sürmeyecek ya :)[signature][hline]UO = Osiris D'Holbach (Mage)
RO = Holbach (Rogue)
WoW = Delyyyy Sağolsun Buldum
EQ1 = Bonern (Bard) ---> Bitti

[Bu mesaj murti tarafından 04 Şubat 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben server status sayfasını habire refreshliom... serverlar UP olunca haber veririm[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG-
Jorin (retired) -FFXI-
Jorin (PvP-6) Troll Hunter
Shaki (PvP-6) Tauren Druid
Mesaj tarihi:
Bir süre sonra uyur kalırsın kafayı klavyeye koyup :D Ben sabah 7de kalktım bugün sap gibi bekliom poff[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
cok sıkıldım sayfa refreshlemekten... artık refreslemiyorum.. otomatik bi program yokmu habire refreshleyen.. macro yapsak nası olur :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG-
Jorin (retired) -FFXI-
Jorin (PvP-6) Troll Hunter
Shaki (PvP-6) Tauren Druid

[Bu mesaj theblackdevil tarafından 04 Şubat 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...