BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadasalr oyuna girdim serverları goremdim ne olldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Serverlar olmadığında şuraya bi baksak iyi olur genelde haber verirler kapanıcağı zaman yada ne olduğu hakkında http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?fn=wow-server-status-en[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 45 dk öncesinde gitti. "yedik onu biz"[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet sabahın da köründe kalkıp oyuna girmek istedim püh uykum da kaçtı[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ewt... serverlar kısa sureliine kapalı diyor[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1 saat oldu sanki[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bunların hepsi amerika'nın oyunu[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ne kadar surer bu sizce?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yahu 5 saat oldu hadi be pfff şamsıma bak hele..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 max 2 saat sürer kısa dediklerinde 2 saatten fazla sürdüğünü görmedim ha yenilerler mesajlarını 5-6 saate kadar uzar ama belli olmaz yani önemli bir şey değildir diye umalım artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben geldim ya şimdi oyuna hep ondan kaynaklanıyo bizde şans yokki...[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Delyyyy sayesinde bende gircektim bendede şans yokmuş nese sonsuza kadar sürmeyecek ya :)[signature][hline]UO = Osiris D'Holbach (Mage) RO = Holbach (Rogue) WoW = Delyyyy Sağolsun Buldum EQ1 = Bonern (Bard) ---> Bitti [Bu mesaj murti tarafından 04 Şubat 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya ben bugün gidip oynuycaktım liebe'de yaaaaa... ya şit ya.. of of..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben server status sayfasını habire refreshliom... serverlar UP olunca haber veririm[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bir süre sonra uyur kalırsın kafayı klavyeye koyup :D Ben sabah 7de kalktım bugün sap gibi bekliom poff[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok ya ben 9:30 da kalktım[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 cok sıkıldım sayfa refreshlemekten... artık refreslemiyorum.. otomatik bi program yokmu habire refreshleyen.. macro yapsak nası olur :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid [Bu mesaj theblackdevil tarafından 04 Şubat 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahanda geldi ABANIN patlatın serverı[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya sabahın 8'inde uyandım 10 dk oynadım kapandı az önce girdim 5 dk oldu yine gitti server deli olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar