Sun_Sword Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Merhaba, Ben bir bisiklet almayı düşünüyordum fakat bisiklete çok binen veya hastası olan bir tip değilim. O yuzden yok 1 milyar yok 700 milyon gidip bayılmak istemiyorum ve düşündümkü eski bisikletimi adam etmeyi. Yeni vites kolları v-brakeler disk sistemi aliminyum kadro yok göbek möbek 300 milyona kadar çıkabilirim. Yani anlatmak istediğim şey bende olan 10 yıllık çürük kadroyu atmayıp ustune yenı mallar takmak ıstıyorum. Ne şekil vites sistemi? fren sistemi falam filan alıyım? amortisor alıyım mı? alırsam hangisinden alıyım? falan filan yani bisürü sorum var annicaanız. Shimano'nun sitesine girmeye çalıştım fekat internet feci sucks açılmıo bi türlü. Bianchi.com.tr Bisan.com.tr takılıyorum öle ve dedim en kıyak iş bende olanı adam etmek. Naapmalıyım? Nasıl yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 git bmx al nostaljı yap[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 gıt bı bmx al onun ustunde calıs daha ıyı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sun yanımda, diyo ki: bmx almak istemiyomuş, başka hal çaresi düşünecekmişiz. bmx'ler pahalıymış... up ayol up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 halfmumi'ydi galiba bisikletlerle ilgilenen en iyi o yardımcı olur bi pm atarsan bence ;) hatta gelir senin için yapar bile[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sun'a söle ema aplasında para gani ona aldırsın[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 kızıltoprak ta velespi'e git.güsel fiyata yaparlar bişiler 300 milyon tutmaz merak etme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ne tür bir bisiklet istediğine bağlı olarak, 0'dan bisiklet toplaman veya yeni bisiklet alman önerilebilir. mesela ben yarış bisikleti tercih ederim, o yüzden kendim toplarım bisikleti. Zamanında topladım yani, yarış bisikletlerinin vites sistemleri falan farklı olur, gövde hafif olur. Lastikler ince olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 3 tekerleklı olanlardan al onlar daha ıyı elfırenı falan olan varya ondan ıste. :-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 aYj :) Dün 170 KM Apa Baraji Action u yapinca bayagi bir yorgun dustum yaws :) Ps:Evde degilim,Pm atarsan alasini hallederiz ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Halfmumi, Sen yardımcı olabilirsin umarım bana çok sorum var çok :) icq'm: 105443617 burdan bakarsan konusabılırız ucuza kapatmak ıstıyorum bu bısıklet işini umarım hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sirkeci-Kastelhan'da süper bir biiskletçi var ben ordan yaptırmıştım 18 otomatik vites süper fren sistemleri amortosörler fln o zaman 18 milyona yaptırmıştım :) git bir uğra istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ok Sun Ekledim Seni listeye :) Ne zaman online olacagini yada girdigin saatleri bana pm atarsan her seyinden ince ayar yapariz .. en kral bisikleti ayar cekelim bi ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar