Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet Hakkında Bimlemkaçbin soru

Sun_Sword

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Ben bir bisiklet almayı düşünüyordum fakat bisiklete çok binen veya hastası olan bir tip değilim. O yuzden yok 1 milyar yok 700 milyon gidip bayılmak istemiyorum ve düşündümkü eski bisikletimi adam etmeyi. Yeni vites kolları v-brakeler disk sistemi aliminyum kadro yok göbek möbek 300 milyona kadar çıkabilirim. Yani anlatmak istediğim şey bende olan 10 yıllık çürük kadroyu atmayıp ustune yenı mallar takmak ıstıyorum. Ne şekil vites sistemi? fren sistemi falam filan alıyım? amortisor alıyım mı? alırsam hangisinden alıyım? falan filan yani bisürü sorum var annicaanız. Shimano'nun sitesine girmeye çalıştım fekat internet feci sucks açılmıo bi türlü. Bianchi.com.tr Bisan.com.tr takılıyorum öle ve dedim en kıyak iş bende olanı adam etmek. Naapmalıyım? Nasıl yapmalıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

ne tür bir bisiklet istediğine bağlı olarak, 0'dan bisiklet toplaman veya yeni bisiklet alman önerilebilir.
mesela ben yarış bisikleti tercih ederim, o yüzden kendim toplarım bisikleti. Zamanında topladım yani, yarış bisikletlerinin vites sistemleri falan farklı olur, gövde hafif olur. Lastikler ince olur vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...