hattok Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Abi sdhjfa Ya ben şimdi 19 inç ekran aldım en damarlısından. :( 1366 & 768 çözünürlük var ama sıkıntı şu windows panelleri falan çoook aşırı büyük. Çözünürlük kandırmaca yapabilir miyiz? daha da küçültebilir miyiz windowstaki bütün pencereleri başlat dahil Her şeyi küçültebileceğimiz bi program tarzı bir şey var mı. Damarı bile görüyom böyle :( (başlattaki damar yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 sağ tık ufak simgeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 yok abi o değil yaa o olsa keşke. Ben başlat çubuğu falan her şeyi küçültmek istiyorum. Google chrome açtığımda %15 ini yukardaki sekmeler kaplıyo ekran kocaman oluyor. Yani istediğim 1366 768 iken 1600 çözünürlüğündeki ince başlat cubuğunu falan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Sen bunun tersini istion da, öyle bi ayar yok windows 10da. Eski windows ları da bilmiom ama küçültme yok gibi. PS: Title bar ile fontları ufaltmanın çözümü var, diğer elementlerin yok. Hakkaten yapmaları lazımmış aslında. Microsoft işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 <3 aynen abi onun tersini istiyorum ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar