MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar http://wowvault.ign.com sitesinden hazır talent kalıplarının oylamalar ve ratingler sonucu en iyilerini buldum ve bir kaç tanesini sizlere danışmak istedim. İlk önce şunu sölim elf druidim ve araştırdığım kadarıyla talent dağılımları; Bear Cat Heal basarak sanırım uzaktan saldırı olarak 3 ana grupta dağıtılıyor genellikle. Ben bir acemi olarak daha ayı ve cat olaylarını druidimde göremediğim için ilerde sizce hangisini seçmeliyim? Yakından sağlam dövüşmek istiorum ama uzaktanda çok zayıf olmak istemiyorum. Bana en uygun talent kalıbı aşağıdaki linklerden hangisidir Sizce? Bear Building http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=8803 Cat-healer http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=19458 Heal_Bear PVP http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=24447 King Of Cat´s http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=18172 Restoration Druid http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=23523 Ultimate bear tank http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=16590 Lütfen konu hakkında az çok bilginiz varsa bilgilerinizi, fikirlerinizi ve yardımlarınızı paylaşınız.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben pek druid den anlamiorum ama bence cat gitme onu diyebilirim sadece[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Caster+Bear derim ben 43 Druidim var Mannoroth serverinda Warrior rogue falan filan gibi classlari buyu atarak pvpde indirirsin Hunter Warlock mage gibilerinide ayi olup saldirip devirirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Revenant, 03 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Caster+Bear derim ben 43 Druidim var Mannoroth serverinda Warrior rogue falan filan gibi classlari buyu atarak pvpde indirirsin Hunter Warlock mage gibilerinide ayi olup saldirip devirirsin. Süper. Peki bu verdiğim talent linklerinden hangisi dediğinize uygun?[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence hiç druid oynama illede healer olcam diyorsan Priest rulee[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: GM-Newbie, 03 Şubat 2005 03:30 tarihinde demiş ki: bence hiç druid oynama illede healer olcam diyorsan Priest rulee Healer olcam demedimki :( İşte bilmiyorum tam olarak o yüzden Sizlere danışıyorum. Ama priest olmam druid olcam. Yakın ve uzak ii olmak istiyorum. Ayı yada cat formundan hangini seçmem gerekiyor onu soruyorum.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hloy priest olmadıgın sürece asla druidden fazla heal basamazsın,holy priestta da sadece party heal druidden fazla target heal her zman druid in daha fazla basıyor kediye git hem rogue olursun hem yarım mage daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fanfir, 03 Şubat 2005 04:03 tarihinde demiş ki: hloy priest olmadıgın sürece asla druidden fazla heal basamazsın,holy priestta da sadece party heal druidden fazla target heal her zman druid in daha fazla basıyor kediye git hem rogue olursun hem yarım mage daha ne istiyorsun Hmm peki yakın kapışmada etkili olurmuyum?[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cat form simdilik kotu durumda..Yani pvp'de kedi olarak ancak mage falan alabilirsin Feedback durumu soz konusu yakin bi zamanda duzeltilecek.Simdilik DPS'si cok dusuk Cat form'un pek bir icraati yok acikcasi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cat form un DPS problemi herkesi tiksindiriyor. Priest kadar heallar siniz herzaman. Sonucta shadow/holy farkida var...Druid in avantajı ise bear form... %360 a varan enhanced defence+heal over time lar iyi.. Ama şahsen ben druid den primary healer olacağına inanmıyorum. Çünkü 30dk. da bir res atabiliyolar,reagentla. Pvp de zaten priest bambaska...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Oradaki template ler arasinda balance druid yok. PVP de en iyi Druid Balance (Nature's Swiftness destekli) olan. Su an level 57 yim, iyi rogue'lar harici PVP de cok memnunum. Feral druidler genelde oyunu zevk icin oynayan ki$ilerce seciliyor yani fazla PVP yapmayan ki$ilerce. Sana tavsiyem (ben boyle yapmadim ama mantikli geliyor) level 50 civarina kadar Feral oyna, PVE de daha rahat olursun. Daha sonra Balance a gec. Ancak bir sonraki patch druid'lere bir $eyler gelecekmi$ (Druid forumuna developer tarafindan yazildi bu). Ancak ne gelecegini yazmadilar, sadece Druidler karakterlerini cok daha fazla sevecek $eklinde bir yazi vardi. $u an aktif olan patch icin balance druid en iyisi. Acikcasi Feral tree harcadigin puanlarin kar$iligini pek veremiyor (%5 kritik $ansi di$inda). Balance druid : warrior, priest, paladin ve magelere kar$i oldukca iyi. Priest ile combat bayagi uzun surse de genelde iyi olan kazaniyor. Ancak PVP serverlarinda healer vs healer pek fazla gorulen bir $ey degil. Iki taraf da birbirine bula$mak istemiyor. Warrior en kolay matchup, entangling roots ve nuke. Paladin eger ölmek istemezse ölmuyor :) Hatta shield basip heartstone kullanan tipitip'ler bile oluyor (ki buyuk ihtimal ile duzeltilecek bu exploit, cunku mage icin ayni $ey duzeltildi). Ancak paladin ve warrior'dan kacmak istersen de druid icin dunyanin en kolay i$i. Ama sen elf druid oynuyorsun bu yuzden paladin tipi matchup'in shaman olacak. Shaman'dan kacmak daha zor :) Rogue icin soylenecek fazla bir $ey yok. Iyi bir rogue zaten druid'e dalmadan evvel gerekli ekipmani takiyor ve roots yalan oluyor. Eger stun lock dan cikmayi ba$arirsan nuke + travel form ile $ansin olabiliyor. Sprint'ten kacmak ise biraz kastiriyor. Ancak en zor matchup bu. Nature's Swiftness yoksa genelde kaybediyorsun. Bear Form un bazen i$e yaradigi oluyor ancak yuksek level Druid vs Rogue da pek i$e yaradigi soylenemez. Ancak eger ilk vuru$ senden geldiyse bu matchup druid lehine donuyor. Ama dogruyu soylemek gerekirse PVP = oyunculuk + item. Nature's Grasp, Improved Natures Grasp ve Improved Entangling Roots almak zorundasin acikcasi. Bunlar olmadan hemen hicbir pvp de pek $ansin kalmaz. Ana nuke spell'in Moonfire, ancak moonfire spamlemek de pek akillica bir i$ degil. Cunku bayagi bir mana istiyor. Druid diger classlardan cok daha fazla Mana Management'a bakiyor. Acikcasi yukaridaki buildler pek pvp icin yapilmi$ gibi durmuyor (tabii $u anki patch icin konu$uyorum, cat form dps duzelirse feral druid biraz daha mantikli olabilir). Restoration Druid ise biraz daha degisik. Innervate inanilmaz bir talent. Resmen ikinci bir mana bar'in varmi$ gibi oluyor. Nuke spell'lerin balance druide kiyasla daha az vurmasina ragmen bu spell'leri daha fazla sayida atabildigin icin avantaja donu$ebiliyor. Ama benim ki$isel tercihim balance. Bu arada Hurricane talent'ina kesinlikle puan verme. Bir nerf ile oyunun en iyi high-end talent'larindan biri en kotulerinden biri oldu. Bu yuzden kesinlikle puan kaybi olur. Kisacasi PVE icin druid bayagi iyi bir class. PVP de ise rogue harici iyi diyebilirim. Warlock ile fazla pvp yapmadim (15-20 kere yapmi$imdir en fazla). Pet'i olan classlara pet'e entangling roots en kolay cozum. Ama yuksel level druid vs warlock bayagi zor bir matchup oluyor. Remove Curse kullanirsan $ansin yukseliyor. [Bu mesaj Rodeo tarafından 04 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Virtue-L, 04 Şubat 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Ama şahsen ben druid den primary healer olacağına inanmıyorum. Çünkü 30dk. da bir res atabiliyolar,reagentla. Pvp de zaten priest bambaska... Druid'in resurrectionu daha degisik ama. COmbat sirasinda kaldirabildigi icin ve bunu 3.5 saniye'de yapabildigi icin yerine gore normal resurrection'dan cok daha yararli olabiliyor. Kaldirdigin adam da az health ve mana ile kalkmiyor. Zaten genelde BRD, BRS tipi yerlerde millet pek bakmiyor priest mi yoksa druid mi diye. Cunku ikisinin de degisik avantajlari var. Ama acikcasi ben yanimda bir priest olursa rahatliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar