screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mushroom cave e nasıl gidilir? nasıl oraya varılcağını bulamadım help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ilshennarda uomap yada straticsteki haritayi kullanmayi dene.. spirituality shrine a yakin miydi neydi acep ? *uzun zaman once gidip not düstügü defterleri arar*[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 spirituality shrinea yakındı evet shrineın ismini hatırlasam yazıcaktımda hatırlayamadım :P uo automapin varsa orda da gosteriyo zaten ( ismi falan yazıyo cavein )[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 imzana bittim popeye.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ilshenar'da sacrifice shrine'a gidiyorsun, oradan doğuya doğru, oyundaki mapte de görünen solunda kalan dungeon duvarlarını izliyorsun. dungeon duvarları bir yerde burun gibi bir çıkış yapıyor, onu da geçiyorsun, hemen solunda giriş var. giriş sarmaşıklarla kaplı. umarım bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Dharma, 08 June 2003 13:33 tarihinde demiş ki: ilshenar'da sacrifice shrine'a gidiyorsun, oradan doğuya doğru, oyundaki mapte de görünen solunda kalan dungeon duvarlarını izliyorsun. dungeon duvarları bir yerde burun gibi bir çıkış yapıyor, onu da geçiyorsun, hemen solunda giriş var. giriş sarmaşıklarla kaplı. umarım bulursun :) Fazla umma :D zor baya[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yoo hiç de zor değil, ben iyice tarif ettim, yapacağı şey çok basit cidden, ilshenardaki sacrifice shrine'a gidecek, ordan solundaki dungeon duvarlarını takip ederek aşağı inicek (doğuya doğru), ve o dungeon duvarlarında bir yerlerde giriş var, girişin önünde mantarlar var :) hatta giriş kapısı sarmaşıklarla dolu. aslında gezip görmeye değer bir yer :-p gezelim, görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Dharma, 08 June 2003 21:49 tarihinde demiş ki: yoo hiç de zor değil, ben iyice tarif ettim, yapacağı şey çok basit cidden, ilshenardaki sacrifice shrine'a gidecek, ordan solundaki dungeon duvarlarını takip ederek aşağı inicek (doğuya doğru), ve o dungeon duvarlarında bir yerlerde giriş var, girişin önünde mantarlar var :) hatta giriş kapısı sarmaşıklarla dolu. aslında gezip görmeye değer bir yer :-p gezelim, görelim :D herkese iyi akşamlar, Anlatım güzel, ama sadece doğuya kısmında ufak bir iyileşme şansı var sadece, o da batıya doğru olacak, Ölümsüz kalın Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" [Bu mesaj Kumadam tarafından 08 June 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 batıda var mı giriş bilmiyorum, hemen bakıcam. ama doğuda da var :) ben o girişi kullanıyorum çünkü, eminim yani yaf ay bakıcam, tekrar, hemen kesin sonucu ileticem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 eveeeeet, biraz önce baktım arkadaşlar, batıda da bir cave var, o da sacriface'e çok yakın. fakat o "Rat Cave" olarak geçiyor. "Mushroom Cave" doğudaymış, zaten girişindeki mantarlar da olayı belli ediyor :) bu arada, bunların dungeon değil de cave olduklarını yeni öğrendim, çaktırmayın :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Sufi, 08 June 2003 11:43 tarihinde demiş ki: imzana bittim popeye.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. ilk 3 misrasindan bahsediyosun heralde, ben de o bolumu sevdim. gerisi cok basarisiz, kafiyeler vs. etkisiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bu mushroom cavein bi özelligi var mı? bende bi kere gitmiştim sanırım içinde mantardan başka bişey yoktu yani olayı sırf mantar mı? ehe kıskanmayalım dark bey kendiniz itiraf ettiniz popeye pvpde kraldır benide hergün pataklıyo diye durup dururken uydurmadık bu sözleri elbet bi esin kaynagımız oldu :)[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ehueh en baba imza karakedinin said: karakedi, 07 June 2003 15:21 tarihinde demiş ki: Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe [hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Dharma, 08 June 2003 13:33 tarihinde demiş ki: ilshenar'da sacrifice shrine'a gidiyorsun, oradan doğuya doğru, oyundaki mapte de görünen solunda kalan dungeon duvarlarını izliyorsun. dungeon duvarları bir yerde burun gibi bir çıkış yapıyor, onu da geçiyorsun, hemen solunda giriş var. giriş sarmaşıklarla kaplı. umarım bulursun :) İyi akşamlar Dhrama, Belkide bende senin dediğin yeri bulamadım, ama anlamadığım bir şey var, sacrife'dan doğuya doğru gittiğinde solunda dağ olmuyor ki, orada yeşil alan ve ilerisinde ormanımsı bir alanlık var, sağ tarafta dağ kalıyor ve oradan da ilerlersen dağ sırasını takip ederek, sağ'da iskeletlerin koruduğu bir alandan blood elemental ve scuubus kestiğimiz zindan girişine geliyorsun. Sanırım ben hala senin dediğin yeri bulamadım. Lag düzelsin ilk iş yeniden deniyeceğim. Not: evet sadece mantar var ama alınıyormu denemedim. Şu lag düzelsin cumartesi gece yarısı maceralarına devam edelim yine ve bunu bir klasik haline getirelim tıpkı "Saturday night Live" gibi... Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ehuehu, haklısın Kumadam, ben ekranın solundan bahsediyordum, sen char'în solundan bahsediyorsun anladığım kadarıyla :) bi anlaşamadık :-p şöyle diyelim : ekranınızın sağında, char'ınızın solunda kalan dungeon duvarları... nasıl olmuş ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hmmmmm..... Ben dağıldım, daha işten yeni geldim ve sorunu daha sonra yanıtlayacağım Dharma, sağım solum sapıttım, Ama yazmadan da edemedim. Ölümsüz kalın Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar