sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Trial of the sea lion questi için kalimdordan Silverpine foresta gitmem lazım ama ogrimardan zeppline veya barrensten gemiye binince beni booty baya goturuyor. etraf lwl 40+ mob dolu oldugu icin adim da atilamiyo oralarda. (ben lvl 19 druid). kalimdordan eknin kuzey kismina nasil gidilir bilen varsa soyleyebilir misiniz acaba. simdiden tesekkurler.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 orgrimmarda zeplin kulesinden 2 zeplin kalkar. kuleye çıktığında 2 goblin göreceksin, konuştuğunda nereye gideceğini söyler sana. büyük ihtimalle hep yanlış taraftan bindiğin için grom'gol'e gidip durdun. edit: 2. zeplin undercity'nin hemen güneyine götürür, brill ile undercity arasına. silverspine'a gitmek için undercity'nin hemen batısındaki güneye inen yolu takip et, hemen 2 dakkaya girersin silverspine'a. [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Şubat 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla cok tesekkur ederim zepline aslinda bi kere bindim bootye goturdu ben de ondan vazgecmistim.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 booty'ye giden zeplin yok ama, ne zaman bindin ki sen? beta 1 de falan olmasın :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 silverpine forestta degil o questin parcalari biri darkshore biri westfall sahilinde[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 03 Şubat 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 neyse yaptim questi aldim aquatic formu booty kanusunda da haklısınız yukleme ekrani gecmeden zeplin geri dondugu icin nereye indigimi gorememistim zaten 256 ram sagolsun guneyde bi yerdi heralde gene bootydir diye dusunmustum[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hord icin biri barrensin en kuzeyinde sludge pende oburu silverpine forestta North tides run sahiliden denize giriyosun fatiuge basladi zaman dipteki hava baloncuklarinin yanindaki sandikta.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hordelarda varmiki bu quest ya?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 wetlands yolunda kurda kuşa yem oluyorum hep. geçen bir wolf saldırdı da , allahtan polymorph eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar