Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traldors Oracle

Ulureis

Öne çıkan mesajlar

yapacağınız gurupta necro varsa çok kolay
peti kullanarak faction ile olayı halledebilirsiniz

vos'taki birinci adresteki (leader loc is 38.5k, 15k Hesperos) leader ile konuşup (peti send ile yollayıp daha sonra petin ölmesini seyretmek, ölünce de leader ile konuşup encounter'ı başlatmak) daha sonra temple'ın olduğu yere gidip (temple door is 13k, 59k Boreal
) horde'un gelip kapıyı kırmasını beklemek yeterli

daha sonra kapı kırılınca içeridekileri temizleyip en son da traldoru öldürüp alıyosunuz artifacti, anlatırken kolay geldiğinin farkındayım ama aslında gerçekten çok kolay, ben necro ile bot da kullanarak solo yaptım bunu defalarca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Kasım 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

leader'a belli bir mesafeden (zaten peti yollayabileceği bir uzaklık var minimum) peti yolluyor (go to target ile), tabi pet pasifte olacak, pet leader ve yanındakilerin agrosunu alınca necro hemen peti yanına çağırıyor ve bekliyor bu arada leader ve ekibi de peti öldürüyor(pet bufflı olmazsa daha iyi olur yoksa iki saat öldüremezler :)), sonra necroya dalmıyolar aslında ama dalsalar da sorun değil, guruptan biri leader yerine dönerken hemen gidip konuşabilir

leader ile konuşunca "tamam bilader ben gidip o temple'ı başlarına yıkarım merak etme" diyo :D neyse hemen gurubu alıp temple'a gidiyosunuz, biraz sürüyo gelmeleri o yüzden endişelenmeyin, bekleyin gelip kapıyı kırsınlar, zaten kapı kırılınca bi tamamı ölüyor :D

sonra girip traldor'u kesiyosunuz bu kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Kasım 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

moblar 1er 1er aldınırsa turuncu sololayan herhangi bi class solo yapabilir, lidere gidip.. dicemde bu kısım ztn anlatılmış, ha bide soloda dışardan içeri 1er 1er alınırsa moblar addlemiyo yanlız traldor u sona bırakmak şart,bide odasında traldorun hemen yanında 2 tane guard görünmüyo yandan bakıp bi emin olmak lazım hiç guard kalmadıından (o kadar yanda diilmiydi yoksa ben yapalı baya oldu).. grup varsa tabi böyle kasmaya gerek yok kafa göz dalın :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yanlız baya kuvetli turuncular hafife almayın necro yaparda gerci bende light eldle yaptım ama en iisi bosver sen onu tartaros al :P[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...