Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BSOD üstüne açılmayan PC sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece kapatırken PC yi mavi ekran verdi restart attı kendine. Bende zaten kapatacaktım diye bakmadım açılınca bir daha direk kapadım. Bugün WoW oynarken Driver Overran Stack Buffer diye yine mavi ekran verdi. Yeniden başlatınca bu sefer System Thread Exception Not Handled diye başka mavi ekran çıktı. Tekrar restart atınca öyle gri ekran kaldı. Sonra bir daha restart atınca siyah ekran kaldı. Şimdi de her açtığım da önce motherboard splash page çıkıyor, baya bir süre sonra da siyah ekrana dönüyor. USB'den boot, bir daha windows 10 yükleme yapayım dedim ama klavye çalışmıyor. BIOS açılmıyor. Mouse da gözükmüyor siyah ekranda. Google'a baya baktım ama bulamıyorum ne yapacığımı hep safe mode da çalıştır , usb den bootla filan deniyor ama onlar olmuyor işte. Mavi ekran çözümleri de yapamıyorum hi. açılmadığı için. Takılı usbleri çıkardım sadece klavye mouse kaldı. Ekranları fln söktüm bir tane takılı sadece. Evde baka klavye vardı da bulamıyorum. SIkıntı klavyeden mi diye ama ışıkları yanıyor klavyenin.

ne yapılabilir buna başka?
  • Yeni Oluştur...