MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşlar bizimkiler (aile büyükleri oluyor) gitmişler dandik mandik bir premier dvd player almışlar. ben de dedim iyi hoş belki bizim emektar bilgisayara da bağlama gibi bir şansım olur. external bi dvdim olur. böyle bir şey yapılanabilir mi?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bilgisayarında tv kartı varsa bazı tv kartları bu girişleri sağlıyor. eğer varsa takabilirsin hatta playstation bile takarsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sanırım hayır[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar