CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Başlık biraz ilginç oldu kabul ediyorum... Yeni bir tartışma konusu öne sürücem ve fikirlerinize ihtiyacım war açıkcası... Bu konuyu tartışmak çok istiyorum... Öncelikle ben Horde olmayı düşünüyorum uzun zamandır bunu belirtiyim...Ama aklıma takılan bir sorun war.. Ben oynadığım karakteri gerekse ismiyle tipiyle hareketleriyle kendim gibi yaşıyarak oynamayı severim kısacası oynarken bi sürede olsa gerçek dünyadan uçar giderim..PvP serverıda olsa zevk almak için RP yapmak yapmasak bile kendi beynimizde zevk almak için orda yaşamak şart... Aklıma takılan şu : Geçen gün oturdum düşündüm Horde we Alliance ın büyük bir vadide savaştığını düşündüm..Kendimi 2 tarafında yerine koydum ve bu noktada aklım karıştı =) O savaşta Undead weya Orc olursanız aklınızdan geçen nedir? Ben cevap veriyim.. Öldür,katlet,kafasını kopar,cesedi ye kısacası gebert mantığı... Peki Human olursak? O zaman bakış açısı çok farklı oluyo Halkını koru,Onurunu koru,İnsanları koru,kötülüğü yoket... Kısacası halkını kötülüğe karşı koru mantığı... Peki sizce hangisi sizi daha çok çekiyo? Açıkcası şu anda öldür gebert mantığından çok Onurlu bir savaşçı ol mantığı benim daha çok ilgimi çekmekte... Fikirlerinizi bekliyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o yüzden diyoruz ya , gelin doğru yolu seçin. tek yol alliance .p[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Undeadler tamamda orcların ole gosterildigine bakma bence orclar insanlar kadar onurludur.[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Açıkcası savaşırken insanlarında öldür, yok et, parçaladan başka birşey düşünmediğini düşünüyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bencede.yanı savasırken tek dusunduklerı hayatta kalmak oluyo bence.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 her ırkın kendıne gore savasmak ıcın bır nedenı vardır. emın olunuzki birileri xroadsu bastıgında 100 kısı gıdıp "for the horde" nıdalarıyla ratchete kadar surup denıze dokuoruz
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 karsılastırma yanlis bi kere horde demek kotu igrenc barbar demek degil..ismi ozaman evil vs olurdu horde kotu degil bunu akliniza yazin..human mis elf mis bunlarda ii degil oyunda iyi-kotu savasi islenmiyo.. bi undead olmasi gerektigi kadar ii yani olmus biri nasil ormanlik guzel bahceleri olan vs bi yerde yasayabilir ki onun icin mezarda vs yasiyolar.. orc desen bence wc3 ün en onurlu yaratıklari idi.. yani ne topic i acan arkadasa sunu diyorum ben kotuyum ezerim gecerim rp i yapmak icin horde oluyosan hic olma cunku daha horde ne demek onu kavrayamamissin.. yani gercekten anlayamiyorum bir kisi ben iyi bi karakter vs oynatacam diye gidip alli.. char acıyo..undead ii olamaz mi dogru yol sadece alli.. olmak mi? bide baslik gercekten cok sacma olmus ta wc ne demek mantıgı nedir vs olaylarını blmeyen birinin acabilecegi bi topic
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Warcraft dünyasındaki orc ile, Orta Dünya'daki orc'u karıştırıyorsunuz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tauren'lerde özgürce mö"lemeli bence artık![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: aquila, 02 Şubat 2005 22:07 tarihinde demiş ki: bizim de canimiz var,bizi de kesince kan cikiyo.yeter kardesim,oruldum artik kotu olarak gorulmekten.sokaga cikamaz olduk.orc haklari orgutu kurucam.yuruyusler duzenlicem artik.insanlarla esi haklara sahip olmak istiyoruz.el kadar gnomelar bile bizden iyi kosullarda yasiyo... bu orgute trolleri de kat...[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sırf o intro da ki undead warlock sahnesi icin undead olunur walla :)
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Örgüt eylem şekilleri arasında raid var geliyorum!
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o bir melek o onuru icin herseyi yapar o bir aile babasi evet karsınızda humann!!!! lol yani.. dusundugunuz bu mu? ya da o bir hayvan o bir barbar o bir vahsi karsinizda orc!!!! yani bole dusunen biri varsa oyuna baslamasin en azindan oyunun seviyesi dusmez..
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Alliance Onurunu biraz açalım isterseniz: İşte Paladinin "Onur" Kitabı :) - Aynı levelındaki kimseye saldırma. Üstünde mob ve healthi %50 civarındaysa katli vaciptir. Öbür türlü saldırma... Sonuçta evde seni bekleyen bir annen var. - Sürü mantığı güt. Asla tek halde contestedta bir horde a saldırma. Sonuçta senden 10 lvl düşükte olsa çocukların seni evde bekler ey mücahit paladin. -Kamp yap. Topluca linç edilmiş horde bireyini mutlaka reskille bağla. Unutma sonuçta res olmaya gelecek. -Xroads a raid yapılacaksa 50 kişinin aşağısı değilse raide girme. Sonuçta gücümüz sayımızdan geliyor. -Guild isimlerini hep aşmış şekilde dizayn et. Örnek: "Lightringers Of The Light" "Harbringers of Silver Hand" "Shiny Boys of The Mokoko" -Unutma saldırmak zorunda değilsin.Shieldını aç aç koş. Teksen uzak , sürüysen yakın dur.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Way, 02 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki: yani ne topic i acan arkadasa sunu diyorum ben kotuyum ezerim gecerim rp i yapmak icin horde oluyosan hic olma cunku daha horde ne demek onu kavrayamamissin.. yani gercekten anlayamiyorum bir kisi ben iyi bi karakter vs oynatacam diye gidip alli.. char acıyo..undead ii olamaz mi dogru yol sadece alli.. olmak mi? bide baslik gercekten cok sacma olmus ta wc ne demek mantıgı nedir vs olaylarını blmeyen birinin acabilecegi bi topic Az adam gibi konuş... Bilmediğimiz şeyler var evet o zaman başta yazdığı gibi bu topiği niye açmışız bilgi we fikir paylaşımı için deilmi? Bilgilendirmek yerine ''wc ne demek mantıgı nedir vs olaylarını blmeyen birinin acabilecegi bi topic'' gibi abuk sabuk ezmeye çalışcaksan başka yere alalım seni beni aşarsın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
cemad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 orclar ve özellikle taurenler için onur önemli aksine insanlar onursuz diye tanımlanabilir:P
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wlla ne yln soliiim sırf tipinden dolayı carismasından dolayı ne secicem =)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bende dwarf oldugum icin dwarf secicem
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Way, 02 Şubat 2005 22:18 tarihinde demiş ki: o bir melek o onuru icin herseyi yapar o bir aile babasi evet karsınızda humann!!!! lol yani.. dusundugunuz bu mu? ya da o bir hayvan o bir barbar o bir vahsi karsinizda orc!!!! yani bole dusunen biri varsa oyuna baslamasin en azindan oyunun seviyesi dusmez.. Muhteşem :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Razien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence bu topicki açan arkadaşın warcraft dünyasından ve senaryodan haberi yok bana wc3ü hiç oynamamış gibi geldi warcraft dünyasında bazen humanlar orcklardan daha kötü oluyor bkz: w3 frozen thorne bonus campaing ,yani oyunda iyi kötü diye birşey yok her ırk hayatta kalmak için savaşıyo ve kendence haklı sebebleri var bence thrall veya cairne gibi hordeler paladinden bile daha onurlu,daha iyi biraz w3 oynayın diyorum size sadece[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Engin2 topiğin tamamını okumadığını direk atladığını bu kadar belli etmeseydin keske...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Wc ROC da orc mission sonundaki o demo ve diyaloglar yeteri kadar açıklıyor herşeyi humanlar zaten kendi aralarında top oynuyorlar felan filan :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
Razien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: CrayTotem, 02 Şubat 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Engin2 topiğin tamamını okumadığını direk atladığını bu kadar belli etmeseydin keske... tamamını okudum ve benim gibi başka düşünenlerinde olduğunu gördüm kafanı takma sen bende kendi düşüncemi söyledim,okumadığımı kim söyledi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 02 Şubat 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Enigm2 Ben Wc yide bitirdim Wc:Ft yide ama anlamaışım... wc 1-2 dönemlerinde ingilizce o kadar iyi değildi... Höst zöst dicenize açıklasanıza o zaman... Ben topiği laf sokun die deil bilgi paylaşın diye açtım sanırım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 02 Şubat 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ha bu arada crazy katılıyorum birşeyler ispatlama yerine bilgi verirseniz daha makbule geçer yanlış düşünmüyorum demi? :)[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue
Öne çıkan mesajlar