sessizgemi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 [CHARDEF İ_Deskarno] DEFNAME=i_Deskarno NAME=Deskarno ID=c_horse_gray Sound=snd_ANIMALS_HORSE1 CAN=MT_WALK|MT_RUN ICON=i_pet_horse_gray FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass CATEGORY=AAA Animal SUBSECTION=T2A Horse DESCRIPTION=Deskarno ON=@Create DORAND 3 COLOR=00ba4 COLOR=00ba5 COLOR=00ba6 ENDDO STR={300 400} DEX={500 550} INT=200 PARRYING={1000 900} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={1000 900} WRESTLING={1000 900} KARMA=2000 FAME=2000 TAMING={98.1 99.9} ON=@DCLİCK if ( == ) src.sysmessage sadece bayanlara ozeldir return 1 [EOF] deskarno isimli bir binek yazdım ama binekin farklı bir ozllıgı olsun ıstedım bu binek sadece bayanlara ozel olsun istedim daha yeni baslıyorum scp yazmaya ve 2 gundur ugrasıyorum acaba nasıl olur dıye uykusuz ıkı gece ve yeni baslamıs olmanın kabılıyetsızlıgı ve meraktan olmek uzereyım acaba nasıl olur dıye birisi yardımcı olabilirmi ? hata varsa hata yada nasıl olması gerekıyorsa o yardım lutfen cıldıracam :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizgemi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ayrıca aklıma geldi bu sonuna ekledıgım bolum ılk olarak dendiğim sekli olmaktadır bundan baska o kadar cok sey denedimki anlatamam ornek olarak sonudakıne bir ekleme on=@dclick IF ( == c_man) src.saymessage Sadece Bayanlara ozeldır RETURN 1 elseif !( == c_man) && !( == c_woman) src.saymessage Polymorph buyusunun etkisi altındayken bu hayvana binemezsiniz return 1 elseif !() src.newitem i_unicorn return 1 else src.saymessage ii yolculuklar return 1 endif [EOF] boyle bir seyde denemiştim fakat olmadı bana yardımcı olursanız cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 on=@dclick IF ( == c_man) src.saymessage Sadece Bayanlara ozeldır RETURN 1 elseif !( == c_man) && !( == c_woman) src.saymessage Polymorph buyusunun etkisi altındayken bu hayvana binemezsiniz return 1 elseif !( src.newitem i_unicorn return 1 else src.saymessage ii yolculuklar return 1 endif Boyle Yapmissin. ama on=@dclick IF !( == c_man) return 0 else src.sysmessage Bu Binege Sadece Bayanlar Binebilir.Siz Bayan Deyilsiniz. return 1 endif on=@click IF !( == c_man) message Bu Binek Sizin Icin Bayan. message return 1 else message return 1 endif yapip dene.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar