Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de bulaşıyım dedim photoshop hedesine :)

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

Msnden paso arklar yolluyodu yaptıkları resimleri. Önce dandik dandik sonra baktım geliştirdiler iyicene süper resimler yapıyolar. Ben de bir özentilik başladım photoshopa. 3 gündür bütün gün bunlar uğraşıp teknikler araştırdım. Nese işte ilk gözağrılarım:
İlk resmim fazla uğraşmadım gerçi. Layerlarla tooları tam öğrenememiştim :)
[spo1=1][/spo]
Bunda çok fazla uğraştım montajları belli etmemek için. Sonradan öğrendim ki gereksiz uğraşmışım :)
[spo2=2][/spo]
Bunda da uğraştım baya. En sevdiğim bu oldu :)
[spo3=3][/spo]
Bütün bunlarda belli temalar üzerinde kalmak istedim. Hedef seçtim ama ne kadar becerebildim bilmiyorum...
ve
ve
ve
Eleştirin beni! teknikten çok temaları işleyebilmiş miyim onun üzerinde durusanız sevinirim :) Teknik konusunda da tavsiye verin tabi :)
//orjinallerini istemeyin çünkü her biri 3 fotodan olşuyor. Mekan ve insancıklar şeklinde [signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 03 Şubat 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

teknik olarak bircok eksik olmasını geciyorum gorsel olarak bana bir hosluk sunamadılar. bence bunun uzerinde durmalısın once. aktarmak degil iyi bir gorsellik icinde aktarmak onemli bence. yazı fontu cok sade. ona biseler ekleyebilirdin cok beya. ikinci resimde kadını scale deyip yanlara dogru bastırmıssın iyi olmamıs. boyle yani.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

insan boyutları ve perspektif kaçışlarında ki hataları sende fark etmişsindir.

Belli bir tema üzerine çalışmış olman çok iyi, eh tema popüler temalardan biri; böylece daha ılımlı tepkiler alarsın ateşlenirsin : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

Text konusunda daha hiç bişi bilmiyorum. word da ne kadar editleyebilirsem burda da o kadar editlerim max :D

Persfektif olayında haklısınız. İşte yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum. Bide ışık ayarlarında sorunlarım var. Dediğim gibi yeni başladım hevesliyim :D

Sağolun bu arada yorumlar için[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

eheh :D
uyku tutmadı warcraft serverında bi sorun var galba bağlanmıyor :(
bizde döndük dolaştık kürkçü dükkanına geldik :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel,
GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...