_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar Bu badge leri nasi ögrenebilirim Saygilar
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar Yani aldgin badgeler gözükmemekte Bu arada ben PITX Saygilar
to5un_II Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o badgeleri kazanınca öğreneceksin...[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster Pleurosis, Level 22 Rad/Rad Defender
_Carmella_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar Hayir o degil örendim ama işareti cıkmıyor
Zorba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Burada CoH logosuna sag tiklayarak save target as... yapmak suretiyle bir excel dosyasi edineceksiniz. Peki ne ise yarar? Sayet oyunu layik oldugu sekilde yani hakkini vere vere oynamak isterseniz ;) -ki badgeler bunun bence ayrilmaz bir parcasidir- badge toplamaniz gerekir. Peki bunlar ne ise yarar ve nerde bulunur? Iste buna iliskin basit bir dosya. Ornegin Atlas Medallion almak icin altindaki badge leri toplamaniz gerekir. Badge isimlerine tikladiginizda da -internete bagli iseniz- badgelerin yerlerini ve ozelliklerini aciklayan WarCry networkun sayfalari cikacaktir. Ben sahsen ciktisini alip hangisine sahip olduysam isaretledim. Siz isterseniz bu isi excel renklerini kullanarak da yapabilirsiniz. E bu da benden olsun :-) Bu arada badge isimlerini ve ne yapmaniz gerektigini goruyor ama madalyonunu goremiyorsaniz bu o badge i almadiniz demektir. Almak icin ne gerektigini de artik biliyorsunuz :lol:[signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim YILDIRIM - AR Blaster - Hero of the City Zalim - Lvl 26 - Peacebringer Top - Rock - Lvl 8 - Earth Controller Zorba - Warshade olmaktan vazgecti *dusunur*
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vayyy be Bir Yusuf Zorba Klasiği. Arkadaşlar bu adam işinde de böyledir. En dandik iş için bile sistem kurar dosya oluşturur. Renk kodları koyar ve asssla hiçbişey gözünden kaçmaz. Arkamızı toplayan da hep o olmuştur. Özledik be hocam...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 inanırmısınız sırf bu doya için exceli tekrar kurdum sisteme :D eline sağlık yusuf abi. GOOD JOB![signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
to5un_II Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bilgisayarda excel yok, açamadım telefonda var excel, onda açtım, dosya büyük geldi telefon telefon oldu... ama eminim güzeldir, ellerine sağlık =)[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster Pleurosis, Level 23 Rad/Rad Defender
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tosun walla iyiki burdasın bölü tebessüm ettiriyosun insanları bolcana :) sanada bi GOOD JOB :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 10
Öne çıkan mesajlar