Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unknown badge


_Carmella_

Öne çıkan mesajlar

Burada CoH logosuna sag tiklayarak save target as... yapmak suretiyle bir excel dosyasi edineceksiniz. Peki ne ise yarar? Sayet oyunu layik oldugu sekilde yani hakkini vere vere oynamak isterseniz ;) -ki badgeler bunun bence ayrilmaz bir parcasidir- badge toplamaniz gerekir. Peki bunlar ne ise yarar ve nerde bulunur? Iste buna iliskin basit bir dosya. Ornegin Atlas Medallion almak icin altindaki badge leri toplamaniz gerekir. Badge isimlerine tikladiginizda da -internete bagli iseniz- badgelerin yerlerini ve ozelliklerini aciklayan WarCry networkun sayfalari cikacaktir. Ben sahsen ciktisini alip hangisine sahip olduysam isaretledim. Siz isterseniz bu isi excel renklerini kullanarak da yapabilirsiniz. E bu da benden olsun :-)

Bu arada badge isimlerini ve ne yapmaniz gerektigini goruyor ama madalyonunu goremiyorsaniz bu o badge i almadiniz demektir. Almak icin ne gerektigini de artik biliyorsunuz :lol:[signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim

YILDIRIM - AR Blaster - Hero of the City
Zalim - Lvl 26 - Peacebringer
Top - Rock - Lvl 8 - Earth Controller
Zorba - Warshade olmaktan vazgecti *dusunur*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vayyy be Bir Yusuf Zorba Klasiği. Arkadaşlar bu adam işinde de böyledir. En dandik iş için bile sistem kurar dosya oluşturur. Renk kodları koyar ve asssla hiçbişey gözünden kaçmaz.

Arkamızı toplayan da hep o olmuştur. Özledik be hocam...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...