Lithran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Donanım cahili diye konu açmıştım.Saolsun az fikir sahibi oldum. Şimdi bana yetecek kadarıyla amd phenom 2x4 965 işlemci ve 4x4 1600mhz ddr3 ram aldım.Kargoda yarın öbür gün gelir. Sonra dedim orta halli psu alayım 500 wat psu aldım.Sonra oyuncu kasası aldım 0 olarak.Ekran kartı işinide halledicem hafta içi. Sıra geldi bu işlemciye uygun bir anakart.Okuduklarıma göre am3 am3 + anakartlar uyumlu.Şöyle en uygunundan birşey bulamıyorum.Bulduklarım 1600 mhz ram desteklemiyor.Telefondan ona buna bak derken yine beyin eridi gitti. Şu anakart benim işlemciyi desteklermi. http://www.hepsiburada.com/asus-m5a78l-m-lx3-amd-760g-1866mhz-ddr3-soket-am3-matx-anakart-p-BD303256 Yada bu fiyat aralığında birşeyler bulamazmıyım.Şuna bir el atın Anakart kaldı bir tek .Dürümse dürüm sigrysa sigar söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bunuda atlattık saolsun patiler thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Yukarıda bahsettiğin anakartı aldıysan onda 2 ram slotu var ama sen 4x4 almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Yok onu almadım abi o desteklemiyormuş,125 wat destekli lazımmış.Bu b nim işimi görmüyor.280 tl buldum en uyun n11 de ordan alıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 760 chipsetli yerine 970 bak derim o zaman. MSI 970A-G43 alabilirsin o da fiyat olarak o civarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Phenom 2x4 3.4 işlemci 8gb ddr 1600 mhz ram Msı 970 gaming Msı gtx 730 500 wat psu Bu yukarıdakileri aldım.İşlemci ve Ram 2. el .Geri kalanlar 0. Bütçeyi ayarlayınca işlemciyi ve ekran kartını yükselteceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 İşlemcini yukseltmene gerek yok. En fazla FX serisi alabilirsin ki o da performans olarak phenom serisinden çok farklı değil ne yazık ki. Zen serisi içinde yeni chipset ve soket çıkaracaklardır. Sadece ekran kartını yukseltmen yeterlidir. Extradan bir 8lik ram daha takarsın işlemci yerine. Belki PSU'da değişmen gerekebilir. Alacağın zaman bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar