LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ND filtre almak istiyorum da var mı satan bir mağaza cadde çevresinde? Eskiden erkayalar falan vardı, şimdi yoklar sanırım. Olmadı kadıköy de yer önerisi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Kadikoyde erkayalar zaten? Rebul eczanesi hosta doner in yanindaydi, kapanmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Olmadı Sirkeci'ye gidivericen İnternetten en temizi, bi sürü site var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Kadikoye giden sirkeciye de gecer. E sirkeciye gecince de altin han falan gezmek lazim, erkayalara gidip kokulmektense isin dogrusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Sirkeci sirkeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Hayyam diyoz biz ama altın han mıymış oranın adı hiç duymadım Ha bu arada vakit varsa ebay en temizi, kaliteli nd filtreler biraz pahalı oluyor zaten yarı fiyatına (gerçek fiyatına) yurtdışndan getirtmek isteyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Esh said: Kadikoye giden sirkeciye de gecer. E sirkeciye gecince de altin han falan gezmek lazim, erkayalara gidip kokulmektense isin dogrusu :P erkayalar bi bana saplamadi heralde ya. burda kimsenin yapamadigi yaziciyi gonderdim adamlar kargolar dahil 60 liraya cozduler 1 yil da garanti verdiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Sirkeci tek adres tabi de işte Kadıköy'e bile gitmek istemiyorum pff. Sanırım gideceğim Sirkeciye bir şekil çünkü 46mm için filtre lazım, çok bulunmuyor anladığım kadarıyla TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Sirkeciye gittim amk... Variable ND patlattım, 9 stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 46mm hangi lense takcaksın merak ettim Nd filtre keyifli bi olay epey güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar