flood83 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 512 DDR 400 ram almayı dusunuyrm kingston,twinmos ve oem ramler arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edebilirsiniz ?
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 King..[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol:
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 twinmos[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
beefsteak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sadece parana bakar.. sayki sevki ve warsa markali yoksa oem..cok da asiri bi performans farki olmuyor
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ocz 400 mhz benim kullandgım piyasada bulabileccegin en ii ramdir.Ram le birlikte olzel ocz uretimi bakır heatsink gelior.Eger o/c yapıorsan cok isine yarar hemde ocz piyasada bulabilecegin en stabil ramlere sahiptir[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Markalı al yoksa çok pişman olursun soyliyim markasiz ramlerde uyuşmazlık lar ortaya cıkabilir 2 raminde aynı marka olursa daha iyi olur[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Corsair al bence :D ama bıraz palıdır ben 5-6 aydır kullanıorum cok memnunum[signature][hline]Just Be!!!
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tesekkur ederim ocz ve corsaire baktım fiyatları biraz pahalı geldi bende kingston 512DDr400 aldım uzerinde CL3 yazıyor bunun anlamı nedir ? birde carpanları var 7-3-3 olarak gosteriyor bunları deiştirebiliyormuyuz degistirirsek oc oluyor sanırım deiştirirsek hangi rakam ne ifade ediyor ?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cl3 daha yavaştır Cl2 2.5 fln var onlar daha hızlı.Yanlış bilio olabilirm ama hızla alakalıydı onlar çarpanlar fln çok onemli onlara dikkat et[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kingstonın normal fiyata satılan ramler cl3, twinmosunkiler 2.5tir. Twinmos al.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Öne çıkan mesajlar