Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil 512 Ram tavsiye bgn alıcam !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
twinmos[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Ocz 400 mhz benim kullandgım
piyasada bulabileccegin en ii ramdir.Ram le birlikte olzel ocz uretimi bakır heatsink gelior.Eger o/c yapıorsan cok isine yarar hemde ocz piyasada bulabilecegin en stabil ramlere sahiptir[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Mesaj tarihi:
Markalı al yoksa çok pişman olursun soyliyim markasiz ramlerde uyuşmazlık lar ortaya cıkabilir 2 raminde aynı marka olursa daha iyi olur[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Mesaj tarihi:
tesekkur ederim ocz ve corsaire baktım fiyatları biraz pahalı geldi bende kingston 512DDr400 aldım uzerinde CL3 yazıyor bunun anlamı nedir ? birde carpanları var 7-3-3 olarak gosteriyor bunları deiştirebiliyormuyuz degistirirsek oc oluyor sanırım deiştirirsek hangi rakam ne ifade ediyor ?
Mesaj tarihi:
cl3 daha yavaştır Cl2 2.5 fln var onlar daha hızlı.Yanlış bilio olabilirm ama hızla alakalıydı onlar çarpanlar fln çok onemli onlara dikkat et[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Mesaj tarihi:
Kingstonın normal fiyata satılan ramler cl3, twinmosunkiler 2.5tir. Twinmos al.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
  • Yeni Oluştur...