flood83 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 512 DDR 400 ram almayı dusunuyrm kingston,twinmos ve oem ramler arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edebilirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 King..[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 twinmos[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sadece parana bakar.. sayki sevki ve warsa markali yoksa oem..cok da asiri bi performans farki olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ocz 400 mhz benim kullandgım piyasada bulabileccegin en ii ramdir.Ram le birlikte olzel ocz uretimi bakır heatsink gelior.Eger o/c yapıorsan cok isine yarar hemde ocz piyasada bulabilecegin en stabil ramlere sahiptir[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Markalı al yoksa çok pişman olursun soyliyim markasiz ramlerde uyuşmazlık lar ortaya cıkabilir 2 raminde aynı marka olursa daha iyi olur[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Corsair al bence :D ama bıraz palıdır ben 5-6 aydır kullanıorum cok memnunum[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tesekkur ederim ocz ve corsaire baktım fiyatları biraz pahalı geldi bende kingston 512DDr400 aldım uzerinde CL3 yazıyor bunun anlamı nedir ? birde carpanları var 7-3-3 olarak gosteriyor bunları deiştirebiliyormuyuz degistirirsek oc oluyor sanırım deiştirirsek hangi rakam ne ifade ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cl3 daha yavaştır Cl2 2.5 fln var onlar daha hızlı.Yanlış bilio olabilirm ama hızla alakalıydı onlar çarpanlar fln çok onemli onlara dikkat et[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kingstonın normal fiyata satılan ramler cl3, twinmosunkiler 2.5tir. Twinmos al.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar