irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne guselmiş bea,hüzün,keder hiç biri olmadan ,bazen sozlerle dalga gecerek cok elenceli valla allah herkese nasip etsin[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 : ) eglenceli olacaktir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 anlamsız geliyo dimi :)[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla ben her ruh halimle ahmet kaya dinlerim hepde hosuma gider : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne bu ya dalga geçer gibi zaten canım acıyor :( atlayacam camdan zaten ibo çatlattı gece gece kal benim için dinliom kaç saattir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: zaidral, 03 Şubat 2005 00:56 tarihinde demiş ki: anlamsız geliyo dimi :) yapma ya ne anlamsızı tamam anlamsız aslında ama cok elenceli,seni uzen bi asktan sonra cok anlamlı bile sayılabilir[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bide bu var. (bkz: aşıkken aşk şarkısı dinleyememek)[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben asiklken de cengiz kurtoglu dinlerim degilkende o kadar rahatlatiyoki üzüyo resmen insani spr oluyo...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi de, gayet mutlu mesut giden bi aşkın ortasındayken ayrılık şarkısı dinlemek var. o_O napim, şarkı güzel.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Guzel sarki hep dinlenir. Bknz : Vega - Bu sabahlarin bir anlami olmali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aşk şarkıları çoğunlukla çekilmez derecede basit sözlü, iğrenç müzikli, caddeci tikkylere benzeyen elemanlar tarafından söyleniyor. Bkz: Gökhan Özen. Ne aşıkken ne de aşık değilken böyle iğrenç şeyleri dinleyemez insan. Güzel aşk şarkılarıda zaten güzel olduğu için her daim dinlenebiliyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hakli olabilirsin buyuk ihtimalle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bir de uzun zamandır aşkla meşkle işiniz olmamışken aşk şarkısı dinleyip efkarlanmak var ki ben bunu yapmayı çok severim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 A$ikken hatta a$ik ve mutluyken `Black` calar bir kere. Sonra bitince her $ey. `Black` calar da calar...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Her şey bittikten sonra önce Space-Dye Vest ardından Black çalsa zaten devamına gerek yok, çünkü devamı yok..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar