lazycoder Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 istanbulun heryerini gezdim,internette heryerdearadım fakat bulamadım!Elinde bu kitaplardan olan falan var mı? açıkcası internetten sipariş vermek istemiyorum,istanbulda bunları nerelerde bulabilirim?
couper Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Puahah abı yapma ya sen Ankaraya gel ben sana 5 tensını buluyum yanı oldumu ya wırewolf yokmus cık cık Bak yuksel de var ankda
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 white wolflerı p2plerde bulabilirsin. onun dışında kitap satın almak istiyorsan istanbul anadolu yakasında perla var, suadiyede bağdat caddesinde. ama tuzlucadır önermem. netten alacaksan amazon.comdan bulabilirsin. ha white wolf kitapları amazonda varmıdır bilemem. ben p2plarda buldumda çektim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Perla, eski Perla değil bildiğim kadarıyla, normal kafe olmuştu.[signature][hline]John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz: All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkabahce de var WW kitaplari ben gordum. Kaparo uzerine sipari$te getiriyorlar. Eskiden saklida surusu ile vardi ahh gidi gunler ahh.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 benim bildiğim kadarıyla magic cafe oldu, ama satıyorlar yine bişeyler. hoş amazondan phb'yi 29 dolara (amazon olmayabilir tam hatırlamıyorum) alan bir arkadaşımla gittiğimizde kadının phb'yi 59 milyona satmakta olduğunu görüp koşarak uzaklaşmıştık. yani açıkçası fiyatları pek uygun değil:) kasıp netten almak daha iyi.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pdf olarak istiosan bende butun WW kitaplari var kadikoyde bulusuruz veririm..[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende zaten senin gazına gelip zilyon tane çektim içim dışım pdf oldu :D[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: GenjuroXXX, 20 Ocak 2005 01:01 tarihinde demiş ki: pdf olarak istiosan bende butun WW kitaplari var kadikoyde bulusuruz veririm.. Vampire 7. dot ve üstü nün yer aldığı bir disiplin kitabı var o varsa direk çökerim acımam. "Thaumaturgical Paths" diye bir kitap var sadece Thaumaturgy yi anlatıyor bu varmı ? bunuda çökerim ama acıyarak çökerim[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 WW sistemi ve dünyalarıyla ilgili bilgilerim son derece kısıtlı ama conventionlar sayesinde 3-5 kez oynama şansım olmuştu ve çok da sevmiştim. WW hakkında bir tutorial yazabilcek biri varsa ne de güzel olur, bal kaymak olur...
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 amazondan alabilirmisin ama unutma 100 dolarin altinda olsun ki gümrükte sorun yaratmasin shipment kasar bi iki arkadas bulursan iyi olur
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 alakasız ama ww kitaplarındaki ingilizce çok ağır normal okuduğumu anlarım ama bunların bir çümlesini bile anlamadım ondan sonra ww biraz soğuk baktım :([signature][hline][b]God! Cover my back![u]
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hiç bilgin olmadan okuyarak anlamaya kalkışırsan zor oluyor, belki o yüzden anlayamıyorsundur çunkü özel kelimeler var adamların ürettiği sozlükde falan yer almıyor biraz bilgi edin daha sonra ayrıntıları öğrenmek için oku derim konuya hakim olup okumak var hiç bilmeden okumak var.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Wolas, 21 Ocak 2005 01:06 tarihinde demiş ki: said: GenjuroXXX, 20 Ocak 2005 01:01 tarihinde demiş ki: pdf olarak istiosan bende butun WW kitaplari var kadikoyde bulusuruz veririm.. Vampire 7. dot ve üstü nün yer aldığı bir disiplin kitabı var o varsa direk çökerim acımam. "Thaumaturgical Paths" diye bir kitap var sadece Thaumaturgy yi anlatıyor bu varmı ? bunuda çökerim ama acıyarak çökerim 7.dot ve ustu olan kitabin adi su an aklimda diil ama kesin vardir abi o kadar cok varki bende hatirliyamiyotum :) thaumarugical paths fotokopi olarak var malesef..[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Direk aldımki fotokopisini cektırıım ıst a geleyım bulusuruz bayram dıye ank ya kactım[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 perlada olması lazım bi bak aslında[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 O ne[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla sırf oyun (vtm:b) için bakıyorum, kadıköyde de bulunabilir.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Why am I fighting to live if I'm just living to fight ? Why am I trying to see when there ain't nothin inside ? Why am I tyring to give when no one gives me a try ? Why am I dying to live if I'm just livin' to die ?
OneWayStreet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 amazondan alabilirsin aldiklarin 100 dolari geçmezse sorun olmaz gümrük fln hadi bakim
Öne çıkan mesajlar