Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel bass içeren şarkılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vanilla ice'ı salla da
primus ve the climb'ın tüm şarkıları
In Flames - Square Nothing
Metallica - The Thing That Should Not Be
Passenger - In Reverse[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
Missy Elliot - I'm really hot bide gossip folks
şan pol- Play Rough
ve bass diyosan
Ja Rule - Clap Back
2pac - Ambitions as a ridah
PS: In Flames we trust , bunları dinlemiyorum
[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cure sarkıları ki sen biliosundur heralde benim en sevdigim korndur valla adamlar one'ı coverlarken bile bassı elektronun daha onune koyuyolar[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Mesaj tarihi:
Bass en güzel Korn'da bence adam full slap atıyor ama çok yakışıyor ki bass hepsinden belirgin..

Korn - Freak on a Leach

tavsiye ederim bass dolu..[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

Beden, Din ve Milli Güvenlik karneye 5 geliyor eh zaten öteside boş.. (fiziğim, dinim, millet sevgim kuvvetli ötesi yok..)
Mesaj tarihi:
Bu işler boş işler gel Umek dinle :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
Valla kardeşim onu bunu bilmem,Bleeding Through'nun basscısının üstüne tanımam.Lakin kendisi elinde bass gitarı varken parende atabiliyor :-) :-p Bass da fena değil gibime geldi..Bkz:Love Lost in a hail of gunfire[signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!

[Bu mesaj TooRan tarafından 30 Ocak 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne tarz istediğine bağlı jazz ? metal ? rock ? punk ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
araba muzii. 300 500 :)[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
Dream Theater - Solar Groove (dt daha iyi çalmış)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası...
Derdiniz ne olursa olsun...
Anlatın ablanıza,bulsun size çare...
www.guzinabla.com
Mesaj tarihi:
said:
The_Cure, 25 Ocak 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
aradığım şarkılar genelde müzik listelerinde bulunmayanlar arabada dinlenebilecek sağlam sallayan bişeyler

Abi dımtıs dımtıs var mı de cdcilere.[signature][hline]G3nk...
Mesaj tarihi:
ŞUMAHER! VUM! var bi de. ben onu biliyorum.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
death - the flesh and the power it holds
death - the philosopher(özellikler son dakkadaki atraksiyonlar)
black sabbath - n.i.b
deep purple - burn
iron maiden'lar sığmaz zaten.
tabi bunlar arabada dinlenilirmi o ayrı konu.[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
Tool-schism[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
  • Yeni Oluştur...