Noxael Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya bende oyun var ama acc lazim of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lutfen banada yollayin acc pls bablar kenkler >([signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Revangelis, 03 Şubat 2005 14:05 tarihinde demiş ki: karafatmaman ben sana oyunu yollim sen bana acc yolla nasi fikir :p [Bu mesaj Revangelis tarafından 03 Şubat 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] baska?:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ayy yeter yani bu topic e baskasi bana da acc plz yazarsa camdan atlayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Napalim yahu bizde oynamak bakmak istiyoruz :) ben bekledim oyun çıkcak diye hergün sslerine bakıyodum nasıl bişi diye biraz safım bilmem beta filan daha yeni öğrendim yoksa kalırmıydım şimdiye. Birde ben acc plz demiyorum Lütfen fazla accountu olanlar verebilir mi ? :D[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaşlar oyunu yükledim bütün patchlerini yaptim ama öylece ekrana ve pmlere bakıyorum biliyorum habire vıdı vıdı ama cok oynamak istiyorum birde oyunu acinca ayri bir heyecan oluyor. zaten betanın son günleri 10 subatta belki daha erken bitiyor desek 7 gün kaldi zaten pazartesi tatil bitiyor dersler filan hic dogru düzgün bakamiyacaz. Lütfen ekstra acc si olanlar veya oynamayanlar pm atarsa çok sevinicem.[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 [Bu mesaj murti tarafından 03 Şubat 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puraq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 murti kardeş biraz okudum da yazdıklarnı galiba bulamadın. ya bende arıyom millet fazla acc si olan lütfen versin ya biz de oynıyalım valla veren arkadaş cvp yazsın ben ona veririm msn i [Bu mesaj puraq tarafından 03 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yok hala bulamadım ama bakalım belki bir anda pm de account çıkıverir :) gerçi o kadar ümidim yok ama...[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puraq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Allahtan ümit kesilmez murti kardeş bende arıyom ama kimse kaale almıyor galiba bu topic i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ekstra accountu olanlar ya da ( Of zaten beta kapanicak bırakim oynamayi :) ) diyen arkadaşlar hala talibim sabahtan beri monütörden gözümü ayirmiyorum valla[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puraq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 murti kardeş kusura bakma ama sana rakip oluyorum arkdaşlar fazla accountu olan varsa bi zahmet verebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben kimseyle rakip olmam zaten konuyu blocklatmaya niyetim yok. Acc verebilecek olanlar gönlünden geçene verir...[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 [Bu mesaj murti tarafından 03 Şubat 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 +1 banada verebilcek olan?? :)[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar