Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 acc açamayan varsa hemen ! özel mesajdan yollarım kullanıcı adı ve şifreyi [Bu mesaj Sin_Of_Mafia tarafından 28 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Uhh, ne yaptın ya :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yuh demek istiyorum ben daha 3 tane alabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 helal birde millet 2 tane ladım diyte havalnıyodu .D 10a kataldı :D[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aslında 24 tane hazırlamıştım ama işte sayfa hata filan verdi o 4'ü boşuna gitti telef oldu tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 .) millette cd yok bende kargoya gidiyorum şimdi[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 accountu aldiktan sonra mail falan geliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 her acc da 10 karakter dersek 20 acc a 200 karakter ohh ohhh zuhzuhuhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o charları closed'a geçiremedikten sonra ne anlamı var? :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hepsi level 1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben istiyorum ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yok yahu beleş olunca almış doldurmuş ben 2 tane aldım bi tanesi arka açlığa gerek yok hepsi gidecek zaten[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla fazlaysa ben alabilirim oms den bir tanecik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 banada da lazim. bütün gün uyumusum sabahladiktan sonra. yok mu bi allahin kulunda[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Lütfen banada lazım. Kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öm de attım gerçi ama hala varsa ben de rica ediyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonJovi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Birtanede bana verirsen sana çok güzel charlar kasarım :)[signature][hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elralender Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşım nolur sana yalvarıyorum bana da 2tane yollarsan çok sevinirim gerçekten çok istiyorum bu oyunu oynamak bende daha yeni duydum bu gün beta sının açıldığını eu final betanın valla zamanım olsaydı alcaktım ben bitane eğer zahmwet olmassa bana 2 tanesini yollarsan sevinirim e-mail adresim bu [email protected] şimdiden çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eğer elinizin altında oyun varsa isteyin yoksa dl etmek zaman alır epey kasmanıza değmez :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya valla fazla acocuntu olan varsa ve verirse çok makbule geçer 5 dakakyla kaçırdım almayı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaşlar çok yoğun acc istemi geldi elimdekileri dağıttım açıkta kalanlar var baya kusura bakmayın :( başkalarında muhakkak vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dier arkadaşlarımında düşüncesiz davranacağını sanmam bu konuda DİMİ ARKADAŞLAAR =) Pamuk eller cebe [Bu mesaj Sin_Of_Mafia tarafından 29 Ocak 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Al işte sen ve senin gibiler yüzünden türkiye ilerliyemiyor işte hepsini sen almışın millete verecen force mu yapacan :D Ehehe şaka bir yana bende de var biraz domain ım sağ olsun[signature][hline]Account alıpda: Mesaj atmayan Kapıyı çalmayan Cepden aramayan Cama taş atıp uyandırmayan NightElf olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 senin yüzündende ilerlemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 29 Ocak 2005 03:56 tarihinde demiş ki: senin yüzündende ilerlemez :D Emmm şeyy![signature][hline]Account alıpda: Mesaj atmayan Kapıyı çalmayan Cepden aramayan Cama taş atıp uyandırmayan NightElf olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar