xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Abi bugun inceleme firsatim oldu bi yabanci musteri girince magazaya fena hosuma gitti. Bu telefonu turkiyede galiba bulamiyoruz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 miui 7 yi lg g3 e kuran var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Miui 5 pro almaya karar verdim. Bi inceleyip donus yapar misiniz agalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 xiaomi mi5 pro mu demek istedin ? güzel cihaz ben de seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 miui dedigin android skin bir nevi. launcher gibi dusun, android isletim sisteminin xiaomi tarafindan ui skin vs olarak modifiye edilmis hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Wired'in Xiaomi ustune bi yazisi vardi 5-6 ay once. strateji cok basarili - guzel yazi ilgilenen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ben alayim bu aleti o halde pazartesi gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Türkiye'de nerden alınıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 https://www.sahibinden.com/archelotWQQdXQQ585274WQQpXQQdisplayuser Butun forumlar bu adami isaret ediyor. Whatsapp'ta konustum sonradan baya baya saglam adam. Pazartesi gunu karar vericem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mi 4 kullanıyorum ben acayip memnunum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Fortuna said: Mi 4 kullanıyorum ben acayip memnunum şahsen. Foto falan atar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Foto derken kamera performansını görmek için mi? Şurada çok güzel bir review var eğer öyle istiyorsan: http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-review-1119p8.php Onun dışında kısaca yazayım kendi deneyimimi: 1. Cihaz çok kaliteli malzemeden yapılmış, Samsung'dan falan daha iyi bence kasası. Hoş pek çok marka Samsung'dan iyidir heralde... Yalnız diğer telefonlardan ağır. Bence bu iyi bir şey iPhone 6'da falan düşürüyor gibi oluyorum bazen arkadaşların telefonlarını ama kişiden kişiye değişir herhalde. 2. MiUI fena değil ama ben Nova Launcher kurdum. 3. Benim telefonum MiUI'ın fork'u gibi bir sürümle gelmişti neden bilmiyorum. Update almıyordu. MiUI'ın sitesinden normal global versiyonu indirip flashlarsanız sorun kalmıyor. Telefon KitKat ile geliyor. Takip etmedim ama heralde MiUI'ın Android 6.0 olan versiyonu çıktı. Mi 5 Android 6.0 ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. 4. GPS ayarları bozuk uydu bulamıyor. Rootlayıp config'i değiştirmek gerekiyor diyorlar, bir türlü elim değmedi yapmadım. 5. Donma, takılma vb. hiç yaşamadım. Ne yaptıysam dokunduğum an oldu, lag vb. hissetmedim kesinlikle. 6. 3 GB ram'i var, yetmediği bir durumla karşılaşmadım. 7. Ekran güzel, parlaklık iyi. Otomatik moddan çıkartıp daha da parlak hale getirmek mümkün. Gerek duyulmuyor ama. 8. Kamera resimleri çok hızlı çekiyor. Bazen doğru şeye odaklanması için telefonu sallamak veya uzaklaştırıp yakınlaştırmak gerekebiliyor. Resim kalitesine ortalama diyebiliriz herhalde. Yukarıdaki review'de örnek fotolar var. 9. Batarya 3000 mAh. Bu bataryanın çok etkisi oldu bu telefonu seçmemde. Aynı fiyat bandında böyle batarya ben telefon alırken yoktu, şimdi var mı bilmiyorum. Huwaei'nin 720p olan bir modelinde vardı, ama o telefon hem ısınma yapıyor hem de yavaşlamalar başlıyor birkaç ay sonra. Arkadaşımda o telefon var. 10. Çok konuşulduğunda hafif ısınabiliyor. Oyun yok bende o yüzden bilmiyorum oyun performansını. Fiyat/performans olarak çok verimli kısacası. Kalitede feda ettiği pek bir kısım yok aslında, sadece kamerası vasat, geri kalan önemli noktaların tamamında - benim gördüğüm kadarıyla - başarılı. Mi 5 için de çok iyi olacak diyorlardı en son, kağıt üstünde baya da iyiydi eğer yanlış hatırlamıyorsam. Şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Su kamera kismi hosuma gitmedi. Ki zaten aklim https://oneplus.net/3 Bu alete gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bende büyük ihtimalle op 3 alıcam. Amerika'ya giden bir pati varsa hayrına toplu getirsin bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Op3 alinir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar