Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Bu orijinal midir 50 tl'ye kablo+adaptör? Aynı sayfanın altında 3. parti satıcılar var, onlarınki garanti orijinal değil zaten ama hb'ın kendi sattığı 50 tl'lik nasıl acaba http://www.hepsiburada.com/apple-usb-adaptor-lightning-data-kablosu-iphone-5-6-ipod-5-ipad-4-ipod-nano-7-ipad-mini-p-TELSARJAPPIP5ADKAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 abi apple storeda bunların kablo ayrı aparat ayrı 99 ar lira diilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ivit onun için soruyoz zatn asd. ya hb de diğer cepcilerle aynı satıyosa gidip 16 tl'liği alırım aynı şeye 50 vermeyeyim. ama hb harbici satıyosa onu alım sanmıyorum pek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 sadece kablosunu almıştım bunun.dış yüzeyi farklıydı bendeki orjinaliyle, çakmadır galiba. ayrıca kutusuz geliyor kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 tamam buldum alacağımı eyv http://www.hepsiburada.com/belkin-cift-cikisli-ev-sarj-cihazi-ve-lightning-data-kablosu-2-1-amper-twt105-p-TELSARJBLKNTWT105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 kaliteliler 40 liranın üstünde satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Şu 7 günde geldi, şeker gibi şarj aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 olm bu alınır mı lan amazonda anker falan var taş gibi bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 İncelemesi mevcut, sorunsuz çalışıyor, Apple protokolleri mevcut içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben hepsini sattim lan tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Orijinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Yorumlarda orijinal degil diye sebepleriyle yazmislar. Ama performans sorunu bahseden olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 belkinler apple onaylıydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar