Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohannesburger!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazı reklamcılar, özellikle giyim sektöründe yaratıcılık denen özelliği kullanmak yerine, zaaf sömürmeyi tercih ediyor. Ama ben açıkçası bir insanın o kataloğa bakıpta neden kot alacağını bilmiyorum. Sitenin amacı belli, ne bir fiyat bulabiliyorum ne birşey zaten. Onu bıraktım, o tuşların üzerine geldiğimde çıkan ses o kadar sisinr bozucuki, mousemı mümkün olduğu kadar o noktadan uzak tutmaya çalışıyorum, yanlışlıkla üstüne gelmesin diye. Olmamış, bence.
[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Şubat 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:lol: dukyandayım dügün alısverisleri icin millet vardı sesde baya acıktı ustune getirince fareyi yess diyor ya herkez bi anda monitore baktı[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
adamlar ince çizginin üstünde tutuyolar reklamı
çok başarılı bence[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 03 Şubat 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
adamlar ince çizginin üstünde tutuyolar reklamı
çok başarılı bence

31. sen atmışsın.. kesin cenabetsin.. servis kaçırmalar falan.. değişik adam ya.. baykuş görünce öten tek insan aha :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
coquimbo, 03 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
bu abiler gerçekten çok başarılı :)))))))))))))))))))))))))

abiler deil abi ve abla :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
artık nereye geldi reklamcılık aslında iyi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
O kamiller acaba cekim bitenede kadar kactane pant. değiştirdiler :D

*! Koşarak Uzaklaşır *[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 03 Şubat 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 03 Şubat 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
:yapma:
http://forum.paticik.com/view.php?id=104682

sana da :yapma:

asıl bu

http://forum.paticik.com/view.php?id=92187

sana da :yapma:

asıl bu
http://forum.paticik.com/view.php?id=666
karşımızda 666 idli kilitlenmiş bi konu başlığı var hayırlısı, ne alaka diye sorana 007 idlibaşlık da açılır

ÖEEE YENİ Mİ GÖRÜYOSUNUZ LEM BUNLARI NIAHAHAH (bu gün çok karizmatiğim :) )

bu arada burada ne işin var lan diye soranara, ohannes isimli birisini tanırım, o sebepten damladım :X[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 03 Şubat 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...